Kunci Gitar Vita Alvia feat. Ilux - Langit Bumi Saksine



Capo di fret 6

(Intro) Am  Dm Am
        C  Am  C Em Am..

Am                Dm
sing biso sun pahami..
     G                   C
riko tego medot taline asmoro..
Am                     Dm
sing sanggup sun ngerteni..
     G                        C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F                    Dm
 bengen riko ngomong dewek
                   E
bakal bareng selawase
                   E
nyatane kok nggawe ngene..

F                  Dm
 janji urip sampek mati
                   E
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
            Am            Dm
langit bumi iki dadi saksine..
           G                      C
welas isun nyang riko sing ono ujunge..
          F                Dm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
           E                     Am
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

E           Am            Dm
langit bumi iki dadi saksine..
         G                        C
tuluse welas isun iki nong njero ati..
        F               Dm
masio saiki sing biso dadi siji..
          E                Am
sun pastekno welas iki sampek mati..

(Int.) F  C  E  Am A
       F  C  E  Am

Am                Dm
sing biso sun pahami..
     G                   C
riko tego medot taline asmoro..
Am                     Dm
sing sanggup sun ngerteni..
     G                        C
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

F                    Dm
 bengen riko ngomong dewek
                   E
bakal bareng selawase
                   E
nyatane kok nggawe ngene..

F                  Dm
 janji urip sampek mati
                   E
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
            Am            Dm
langit bumi iki dadi saksine..
           G                      C
welas isun nyang riko sing ono ujunge..
          F                Dm
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
           E                     Am
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

E           Am            Dm
langit bumi iki dadi saksine..
         G                        C
tuluse welas isun iki nong njero ati..
        F               Dm
masio saiki sing biso dadi siji..
          E                Am
sun pastekno welas iki sampek mati..

(Outro) Am  Dm  E  Am



Vita Alvia feat. Ilux - Langit Bumi Saksine

(Intro) D#m  G#m D#m
        F#  D#m  F# A#m D#m..

D#m               G#m
sing biso sun pahami..
     C#                  F#
riko tego medot taline asmoro..
D#m                    G#m
sing sanggup sun ngerteni..
     C#                       F#
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

B                    G#m
 bengen riko ngomong dewek
                   A#
bakal bareng selawase
                   A#
nyatane kok nggawe ngene..

B                  G#m
 janji urip sampek mati
                   A#
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
            D#m           G#m
langit bumi iki dadi saksine..
           C#                     F#
welas isun nyang riko sing ono ujunge..
          B                G#m
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
           A#                    D#m
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

A#          D#m           G#m
langit bumi iki dadi saksine..
         C#                       F#
tuluse welas isun iki nong njero ati..
        B               G#m
masio saiki sing biso dadi siji..
          A#               D#m
sun pastekno welas iki sampek mati..

(Int.) B  F#  A#  D#m D#
       B  F#  A#  D#m

D#m               G#m
sing biso sun pahami..
     C#                  F#
riko tego medot taline asmoro..
D#m                    G#m
sing sanggup sun ngerteni..
     C#                       F#
riko tego ninggalno ambi wong liyo..

B                    G#m
 bengen riko ngomong dewek
                   A#
bakal bareng selawase
                   A#
nyatane kok nggawe ngene..

B                  G#m
 janji urip sampek mati
                   A#
sing bakal biso ngelali..

(Chorus)
            D#m           G#m
langit bumi iki dadi saksine..
           C#                     F#
welas isun nyang riko sing ono ujunge..
          B                G#m
isun sing ngiro bakal koyo gedigi..
           A#                    D#m
wong tuwek isun sing biso ngrestui..

A#          D#m           G#m
langit bumi iki dadi saksine..
         C#                       F#
tuluse welas isun iki nong njero ati..
        B               G#m
masio saiki sing biso dadi siji..
          A#               D#m
sun pastekno welas iki sampek mati..

(Outro) D#m  G#m  A#  D#m
Lihat Semua Chord Ilux
Posted on : by
Related Chords: