Kunci Gitar Alvi Ananta - Tresno Anyar



(Intro) Am G F..
        Am G F  -Em
        Dm  E..

  Am           G           F
tetese.. banyu moto.. ning pipiku..
   Am          G      Dm          Am
pertondo.. aku nangis.. mergo tresnomu..
    F         G       Am
tegone kowe.. ngapusi aku..

       Am         G
pengen ngaleh.. pengen muleh..
     F
mbok gandoli..
    Am            G    Dm
yen pancen.. mati roso..
         Am
ndang ngomongo..
    F           G     Am
ojo mbok gawe.. atiku loro..
       F            G
nangis batinku.. nyawang..
       E
tresno anyarmu..

(Chorus)
           Am
yen pancen wis ra sayang
        F               -Em
mending aku mbok tinggal
    Dm     F
ojo digandoli..
                     E
koyo kelambi ning cantolan..

            Am
tresno sing wis dibangun
      F             -Em
saiki wis dadi bubur
       Dm         F
mergo ono tresno anyar
                    E
sing saiki nyanding kowe..

Dm                C
loro dodoku.. yen nyawang sliramu..
       E
kowe nggandeng tresno anyar
        Am     A
ning sandingku..

Dm
tambah loro atiku
C
yen nyawang sliramu
     E                  Am
aku mbok ijolne tresno anyarmu..

(Int.) F  -Em Dm
       Dm-Em-G-F F#m E..

       Am         G
pengen ngaleh.. pengen muleh..
     F
mbok gandoli..
    Am            G    Dm
yen pancen.. mati roso..
         Am
ndang ngomongo..
    F           G     Am
ojo mbok gawe.. atiku loro..
       F            G
nangis batinku.. nyawang..
       E
tresno anyarmu..

(Chorus)
           Am
yen pancen wis ra sayang
        F
mending aku mbok tinggal
    Dm     F
ojo digandoli..
                     E
koyo kelambi ning cantolan..

            Am
tresno sing wis dibangun
      F
saiki wis dadi bubur
       Dm         F
mergo ono tresno anyar
                    E
sing saiki nyanding kowe..

           Am
yen pancen wis ra sayang
        F
mending aku mbok tinggal
    Dm     F
ojo digandoli..
                     E
koyo kelambi ning cantolan..

            Am
tresno sing wis dibangun
      F
saiki wis dadi bubur
       Dm         F
mergo ono tresno anyar
                    E
sing saiki nyanding kowe..

Dm                C
loro dodoku.. yen nyawang sliramu..
       E
kowe nggandeng tresno anyar
        Am     A
ning sandingku..

Dm
tambah loro atiku
C
yen nyawang sliramu
     E                  Am
aku mbok ijolne tresno anyarmu..
     F       G      Em  Am
aku mbok ijolne tresno anyarmu..
Lihat Semua :

Alvi Ananta

Chord Kunci Gitar lainnya: