Kunci Gitar Alvi Ananta - Sering Nangis (Wes Dadi Awu Ra Iso Mbalek Kayu)



Capo di fret 4

(Intro) Am  Em  F G C
        Am  Em  F G Am

Am       F        G          Am
wes dadi awu.. ra iso mbalek kayu
Dm                        G        C
wes kadung kobong.. tresnomu katut uwong..
Dm      G            C    G/B    Am
alum kembang mawar.. seng kok wehke..
   F          G         Am
pertondo uwes ilang tresnane..

(Intro) F G Am

Am       F        G          Am
wes dadi awu.. ra iso mbalek kayu
Dm                        G        C
wes kadung kobong.. tresnomu katut uwong..
Dm      G            C    G/B    Am
alum kembang mawar.. seng kok wehke..
   F      G             Am
pertondo uwes ilang tresnane..

         F               G
sering nangis.. aku neng kamar..
         E                     Am
bantal guling seng dadi konco sedihku..
         F             G
sering nangis.. mikir awakmu..
           E                   F   G
ra nyongko kowe tego ninggalke aku..

(Chorus)
       C                     G
opo ra ileng karo janjimu mbiyen..
       Dm                     Am G
jaremu kowe ra bakal ninggal aku..
          C                  G
neng nyatane saiki trenomu lungo..
     F              C  G
kowe katut.. wong liyo..

F         G    C     G
ngenes ngenes awakku..
F       G      C
sedih sedih atiku..

(Int.) C  G  Dm  Am G
       F G C..
       F G Am..

         F               G
sering nangis.. aku neng kamar..
         E                     Am
bantal guling seng dadi konco sedihku..
         F             G
sering nangis.. mikir awakmu..
           E                   F   G
ra nyongko kowe tego ninggalke aku..

(Chorus)
       C                     G
opo ra ileng karo janjimu mbiyen..
       Dm                     Am G
jaremu kowe ra bakal ninggal aku..
          C                  G
neng nyatane saiki trenomu lungo..
     F              C  G
kowe katut.. wong liyo..

F         G    C     G
ngenes ngenes awakku..
F       G      C
sedih sedih atiku..
F         G    C     G
ngenes ngenes awakku..
F       G      C
sedih sedih atiku..



Alvi Ananta - Sering Nangis (Wes Dadi Awu Ra Iso Mbalek Kayu)

(Intro) C#m  G#m  A B E
        C#m  G#m  A B C#m

C#m      A        B          C#m
wes dadi awu.. ra iso mbalek kayu
F#m                       B        E
wes kadung kobong.. tresnomu katut uwong..
F#m     B            E    B/D#   C#m
alum kembang mawar.. seng kok wehke..
   A          B         C#m
pertondo uwes ilang tresnane..

(Intro) A B C#m

C#m      A        B          C#m
wes dadi awu.. ra iso mbalek kayu
F#m                       B        E
wes kadung kobong.. tresnomu katut uwong..
F#m     B            E    B/D#   C#m
alum kembang mawar.. seng kok wehke..
   A      B             C#m
pertondo uwes ilang tresnane..

         A               B
sering nangis.. aku neng kamar..
         G#                    C#m
bantal guling seng dadi konco sedihku..
         A             B
sering nangis.. mikir awakmu..
           G#                  A   B
ra nyongko kowe tego ninggalke aku..

(Chorus)
       E                     B
opo ra ileng karo janjimu mbiyen..
       F#m                    C#m B
jaremu kowe ra bakal ninggal aku..
          E                  B
neng nyatane saiki trenomu lungo..
     A              E  B
kowe katut.. wong liyo..

A         B    E     B
ngenes ngenes awakku..
A       B      E
sedih sedih atiku..

(Int.) E  B  F#m  C#m B
       A B E..
       A B C#m..

         A               B
sering nangis.. aku neng kamar..
         G#                    C#m
bantal guling seng dadi konco sedihku..
         A             B
sering nangis.. mikir awakmu..
           G#                  A   B
ra nyongko kowe tego ninggalke aku..

(Chorus)
       E                     B
opo ra ileng karo janjimu mbiyen..
       F#m                    C#m B
jaremu kowe ra bakal ninggal aku..
          E                  B
neng nyatane saiki trenomu lungo..
     A              E  B
kowe katut.. wong liyo..

A         B    E     B
ngenes ngenes awakku..
A       B      E
sedih sedih atiku..
A         B    E     B
ngenes ngenes awakku..
A       B      E
sedih sedih atiku..
Lihat Semua :

Chord Alvi Ananta - Sering Nangis (Wes Dadi Awu Ra Iso Mbalek Kayu)

Chord Kunci Gitar lainnya: