Alvi Ananta - Good Bye Chord Mudah

(Intro) C  F G C..
        Em  Am  F  G..

C
 ojo kok sepelekke..
F            G
 loro atiku iki..
C
 rino wengi kok sakiti..
F                G
 opo to salahku iki..

F   G          C
 elingo jamane dek biyen..
F
 kowe ngomong sayang..
G
gak leren leren..

(Chorus)
  F            G
kowe ngomong rono rene..
  Em         Am
jebule ambek liyane..
 F            G
ojo kok terus-terusno..
F        G     C
mengko.. atiku lungo..

  F            G
kowe ngomong rono rene..
  Em         Am
jebule ambek liyane..
  F                  Dm
lebih baik pisahan wae..
                  G
selamat tinggal sayang..
     C
good bye..

(Int.) F G Em Am
       F G F G C G..

C
 rino wengi kok sakiti..
F                G
 apo to salahku iki..

F   G          C
 elingo jamane dek biyen..
F
 kowe ngomong sayang..
G
gak leren leren..

(Chorus)
  F            G
kowe ngomong rono rene..
  Em         Am
jebule ambek liyane..
 F            G
ojo kok terus-terusno..
F        G     C
mengko.. atiku lungo..

  F            G
kowe ngomong rono rene..
  Em         Am
jebule ambek liyane..
  F                  Dm
lebih baik pisahan wae..
                  G
selamat tinggal sayang..
     C
good bye..

  F            G
kowe ngomong rono rene..
  Em         Am
jebule ambek liyane..
 F            G
ojo kok terus-terusno..
F        G     C
mengko.. atiku lungo..

  F            G
kowe ngomong rono rene..
  Em         Am
jebule ambek liyane..
  F                  Dm
lebih baik pisahan wae..
                  G
selamat tinggal sayang..
     C    F G C..
good bye..

===+================+===
   | ORIGINAL CHORD |
===+================+===

(Intro) G  C D G..
        Bm  Em  C  D..

G
 ojo kok sepelekke..
C            D
 loro atiku iki..
G
 rino wengi kok sakiti..
C                D
 opo to salahku iki..

C   D          G
 elingo jamane dek biyen..
C
 kowe ngomong sayang..
D
gak leren leren..

(Chorus)
  C            D
kowe ngomong rono rene..
  Bm         Em
jebule ambek liyane..
 C            D
ojo kok terus-terusno..
C        D     G
mengko.. atiku lungo..

  C            D
kowe ngomong rono rene..
  Bm         Em
jebule ambek liyane..
  C                  Am
lebih baik pisahan wae..
                  D
selamat tinggal sayang..
     G
good bye..

(Int.) C D Bm Em
       C D C D G D..

G
 rino wengi kok sakiti..
C                D
 apo to salahku iki..

C   D          G
 elingo jamane dek biyen..
C
 kowe ngomong sayang..
D
gak leren leren..

(Chorus)
  C            D
kowe ngomong rono rene..
  Bm         Em
jebule ambek liyane..
 C            D
ojo kok terus-terusno..
C        D     G
mengko.. atiku lungo..

  C            D
kowe ngomong rono rene..
  Bm         Em
jebule ambek liyane..
  C                  Am
lebih baik pisahan wae..
                  D
selamat tinggal sayang..
     G
good bye..

  C            D
kowe ngomong rono rene..
  Bm         Em
jebule ambek liyane..
 C            D
ojo kok terus-terusno..
C        D     G
mengko.. atiku lungo..

  C            D
kowe ngomong rono rene..
  Bm         Em
jebule ambek liyane..
  C                  Am
lebih baik pisahan wae..
                  D
selamat tinggal sayang..
     G    C D G..
good bye..

Chord Good Bye