Kunci Gitar Hendra Kumbara - Opo Anane



Capo di fret 2

(Intro) C Am F G..
        C Am F G..

C          Am
loroku wis ilang
  F          C
semenjak kau datang
   Am
saiki ngadeg jejeg
       Em
wis ra picang..
F            G
kowe sing nambani
C            Am
kowe sing ngeroki
       Dm
seko masuk angin
    G          C   Dm G..
lan tatu ning ati..

C          Am
loroku wis mari..
  F       C
tekomu ngepasi
       Am
pancen wis..
                 Em
digariske marang Gusti
F             G
tetep ning sandingku
   C         Am
percoyo karo aku
        Dm
mlaku bareng nganti
    G          C   G
sak mandeke wektu..

(Chorus)
        C       F
aku tresno karo kowe
           G      C
sing nompo opo anane..
         F
kowe tak jogo..
    G         C  G
ora tak sio sio..

         C        F
aku sing bakal berjuang
         G        C
kanggo nutupi kahanan..
       F
nyuwun dungo..
           G           C
ben lancar anggonku kerjo..

        F
sitik katah tak syukuri
        C          Am
mugo berkah dadi rejeki
         Dm
tetep sumringah
      G          C
manut kersane Gusti..

(Int.) Gm A Dm  Fm  C..
          ha..
       Dm G Em Am Dm G C G..

C          Am
loroku wis mari..
  F       C
tekomu ngepasi
       Am
pancen wis..
                 Em
digariske marang Gusti
F             G
tetep ning sandingku
   C         Am
percoyo karo aku
        Dm
mlaku bareng nganti
    G          C   G
sak mandeke wektu..

(Chorus)
        C       F
aku tresno karo kowe
           G      C
sing nompo opo anane..
         F
kowe tak jogo..
    G         C  G
ora tak sio sio..

         C        F
aku sing bakal berjuang
         G        C
kanggo nutupi kahanan..
       F
nyuwun dungo..
           G           C
ben lancar anggonku kerjo..

        F
sitik katah tak syukuri
        C          Am
mugo berkah dadi rejeki
         Dm
tetep sumringah
      G          C
manut kersane Gusti..
Am        Dm
 tetep sumringah
      G          C  Fm C
manut kersane Gusti..



Hendra Kumbara - Opo Anane

(Intro) D Bm G A..
        D Bm G A..

D          Bm
loroku wis ilang
  G          D
semenjak kau datang
   Bm
saiki ngadeg jejeg
       F#m
wis ra picang..
G            A
kowe sing nambani
D            Bm
kowe sing ngeroki
       Em
seko masuk angin
    A          D   Em A..
lan tatu ning ati..

D          Bm
loroku wis mari..
  G       D
tekomu ngepasi
       Bm
pancen wis..
                 F#m
digariske marang Gusti
G             A
tetep ning sandingku
   D         Bm
percoyo karo aku
        Em
mlaku bareng nganti
    A          D   A
sak mandeke wektu..

(Chorus)
        D       G
aku tresno karo kowe
           A      D
sing nompo opo anane..
         G
kowe tak jogo..
    A         D  A
ora tak sio sio..

         D        G
aku sing bakal berjuang
         A        D
kanggo nutupi kahanan..
       G
nyuwun dungo..
           A           D
ben lancar anggonku kerjo..

        G
sitik katah tak syukuri
        D          Bm
mugo berkah dadi rejeki
         Em
tetep sumringah
      A          D
manut kersane Gusti..

(Int.) Am B Em  Gm  D..
          ha..
       Em A F#m Bm Em A D A..

D          Bm
loroku wis mari..
  G       D
tekomu ngepasi
       Bm
pancen wis..
                 F#m
digariske marang Gusti
G             A
tetep ning sandingku
   D         Bm
percoyo karo aku
        Em
mlaku bareng nganti
    A          D   A
sak mandeke wektu..

(Chorus)
        D       G
aku tresno karo kowe
           A      D
sing nompo opo anane..
         G
kowe tak jogo..
    A         D  A
ora tak sio sio..

         D        G
aku sing bakal berjuang
         A        D
kanggo nutupi kahanan..
       G
nyuwun dungo..
           A           D
ben lancar anggonku kerjo..

        G
sitik katah tak syukuri
        D          Bm
mugo berkah dadi rejeki
         Em
tetep sumringah
      A          D
manut kersane Gusti..
Bm        Em
 tetep sumringah
      A          D  Gm D
manut kersane Gusti..
Lihat Semua Chord Hendra Kumbara
Posted on : by
Related Chords: