Kunci Gitar Hendra Kumbara - Kangen Rak Ketulungan



(Intro) A D Bm E

A           D
udan sing teko..
Bm                        E
mung iso tak sawang lewat jendelo
A        D
adem hawane..
B                      E
soyo kangen kowe sing ayu dewe

      F#m Fm E    B
yen wayah wengi teko
D          E             A
kowe sing ono ning ngimpiku..

(Chorus)
 D           Dm
aku kangen karo kowe
     C#m
rak iso tak pendem
     F#m
mung lewat hape
  Bm          E
pengen ketemu..
          A          Em
pengen ngusel pipimu..

A  D            Dm
a..ku kangen ra ketulungan
 C#m
angel merem
    F#m
rak doyan mangan
     Bm          E
mung pengen siji..
                 A
kowe gek ndang bali..

(Interlude) Dm G C F Dm E..

A           D
udan sing teko..
Bm                        E
mung iso tak sawang lewat jendelo

      F#m Fm E    B
yen wayah wengi teko
D          E             A
kowe sing ono ning ngimpiku..

(Chorus)
 D           Dm
aku kangen karo kowe
     C#m
rak iso tak pendem
     F#m
mung lewat hape
  Bm          E
pengen ketemu..
          A          Em
pengen ngusel pipimu..

A  D            Dm
a..ku kangen ra ketulungan
 C#m
angel merem
    F#m
rak doyan mangan
     Bm          C#m
mung pengen siji..
     D
mung pengen siji..
  Dm      E      A
kowe gek ndang bali..

(Outro) D Bm E A

+ Chord diatas sudah disederhanakan
+ gunakan Transpose untuk mengubah nadanya

Hendra Kumbara - Kangen Rak Ketulungan

(Intro) AMaj7 DMaj7 Bm7 E7

AMaj7       DMaj7
udan sing teko..
Bm7                       E7
mung iso tak sawang lewat jendelo
AMaj7    DMaj7
adem hawane..
Bm7                    E7
soyo kangen kowe sing ayu dewe

      F#m F#m/F F#m/E   F#m/D#
yen wayah we....ngi.. teko
D          E             A
kowe sing ono ning ngimpiku..

(Chorus)
 DMaj7       Dm7
aku kangen karo kowe
     C#m7
rak iso tak pendem
     F#7-9 F#
mung lewat hape
  Bm7         E7
pengen ketemu..
          AMaj7      Em
pengen ngusel pipimu..

A7 DMaj7        Dm7
a..ku kangen ra ketulungan
 C#m7
angel merem
    F#7-9 F#
rak doyan mangan
     Bm7         E7
mung pengen siji..
                 A
kowe gek ndang bali..

(Interlude) Dm G7 C F Dm7 E7

AMaj7       DMaj7
udan sing teko..
Bm7                       E7
mung iso tak sawang lewat jendelo

      F#m F#m/F F#m/E   F#m/D#
yen wayah we....ngi.. teko
D          E             A
kowe sing ono ning ngimpiku..

(Chorus)
 DMaj7       Dm7
aku kangen karo kowe
     C#m7
rak iso tak pendem
     F#7-9 F#
mung lewat hape
  Bm7         E7
pengen ketemu..
          AMaj7      Em
pengen ngusel pipimu..

A7 DMaj7        Dm7
a..ku kangen ra ketulungan
 C#m7
angel merem
    F#7-9 F#
rak doyan mangan
     Bm7         C#m7
mung pengen siji..
     D
mung pengen siji..
  Dm7     E7     AMaj7
mowe gek ndang bali..

(Outro) DMaj7 Bm7 E7 AMaj7
Lihat Semua Chord Hendra Kumbara
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: