Kunci Gitar Hendra Kumbara - Dalan Liyane



Capo di fret 5

(Intro) F  G  C Em Am
        A Dm G C..

          G             C
sopo sing kuat nandhang kahanan
A                    Dm
 sopo seng ora kroso kelangan
F             G          Em
ditinggal pas sayang sayange
         A        Dm
pas lagi jeru jerune
          G       C    Fm C
koe milih dalan liyane..

          G          C
sopo sing kuat ditinggal lungo..
A                 Dm
 sopo sing atine ora loro..
F             G           Em
kenangan sing wis tak lakoni
           A           Dm
tak simpen ning njero ati
         G       C
dewe wes ra dadi siji..

(Chorus)
              F
yowes ben tak lakoni
                G
nganti sak kuat-kuate ati
        C
pesenku mung siji
Em          Am
sing ngati-ati..
 A            Dm
isoku mung mendem..
           G
esuk tekan sonten
              C
mergo sadar diri kulo
               C
dudu sinten sinten

               F
yowes ben mung tak pendem roso
         G
sing ono ing njero dodo
          C
tetep tak dongakno
  Em         Am
mugo urip mulyo..
 A            Dm
isoku mung nyuwun..
         G
mugo ora getun
                    C
cekap semanten maturnuwun..

(Int.) F  G  C Em Am
       A Dm G C..

(Chorus)
              F
yowes ben tak lakoni
                G
nganti sak kuat-kuate ati
        C
pesenku mung siji
Em          Am
sing ngati-ati..
 A            Dm
isoku mung mendem..
           G
esuk tekan sonten
              C
mergo sadar diri kulo
               C
dudu sinten sinten

               F
yowes ben mung tak pendem roso
         G
sing ono ing njero dodo
          C
tetep tak dongakno
  Em         Am
mugo urip mulyo..
 A            Dm
isoku mung nyuwun..
         G
mugo ora getun
                    C
cekap semanten maturnuwun..

Am A            Dm
  isoku mung nyuwun..
         G
mugo ora getun
                    C
cekap semanten maturnuwun..



Hendra Kumbara - Dalan Liyane

(Intro) Bb  C  F Am Dm
        D Gm C F..

          C             F
sopo sing kuat nandhang kahanan
D                    Gm
 sopo seng ora kroso kelangan
Bb            C          Am
ditinggal pas sayang sayange
         D        Gm
pas lagi jeru jerune
          C       F    A#m F
koe milih dalan liyane..

          C          F
sopo sing kuat ditinggal lungo..
D                 Gm
 sopo sing atine ora loro..
Bb            C           Am
kenangan sing wis tak lakoni
           D           Gm
tak simpen ning njero ati
         C       F
dewe wes ra dadi siji..

(Chorus)
              Bb
yowes ben tak lakoni
                C
nganti sak kuat-kuate ati
        F
pesenku mung siji
Am          Dm
sing ngati-ati..
 D            Gm
isoku mung mendem..
           C
esuk tekan sonten
              F
mergo sadar diri kulo
               F
dudu sinten sinten

               Bb
yowes ben mung tak pendem roso
         C
sing ono ing njero dodo
          F
tetep tak dongakno
  Am         Dm
mugo urip mulyo..
 D            Gm
isoku mung nyuwun..
         C
mugo ora getun
                    F
cekap semanten maturnuwun..

(Int.) Bb  C  F Am Dm
       D Gm C F..

(Chorus)
              Bb
yowes ben tak lakoni
                C
nganti sak kuat-kuate ati
        F
pesenku mung siji
Am          Dm
sing ngati-ati..
 D            Gm
isoku mung mendem..
           C
esuk tekan sonten
              F
mergo sadar diri kulo
               F
dudu sinten sinten

               Bb
yowes ben mung tak pendem roso
         C
sing ono ing njero dodo
          F
tetep tak dongakno
  Am         Dm
mugo urip mulyo..
 D            Gm
isoku mung nyuwun..
         C
mugo ora getun
                    F
cekap semanten maturnuwun..

Dm D            Gm
  isoku mung nyuwun..
         C
mugo ora getun
                    F
cekap semanten maturnuwun..
Lihat Semua Chord Hendra Kumbara
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: