Kunci Gitar Didi Kempot - Duduk Manis



Capo di fret 2

(Intro) G-G D G
        G C G..
        Am D G Em
        Am D G..

         G       D           G
paling penak.. duduk manis wae..
           G       C          G
timbang sumpek pacaran karo kowe..
    Am         D        G           Em
wis disayang sayang.. malah nganyelake
       Am       A         D
dikangeni.. sak karepmu dewe..

         G       D           G
paling penak.. duduk manis wae..
          G           C        G
timbang mumet ngrungokke omongane..
  Am         D         G         Em
saben dino nesu.. mung nyeneni wae
         Am         D            G
yen ra seneng.. wis tak meneng wae..

(Intro) Am D G Em
        Am D G..

(Chorus)
    Am         D      G        Em
pacaran karo kowe ora ono penake
        Am       D          G
sitik sitik.. ngejak padu wae..
    Am         D      G       Em
pacaran karo kowe ora ono senenge
         Am         D         G
yen ra seneng.. nggolek'o liyane..

         G            D           G
paling penak nduk.. duduk manis wae..
           G       C          G
timbang sumpek pacaran karo kowe..
    Am         D        G           Em
wis disayang sayang.. malah nganyelake
       Am     D           G
dikangeni.. malah sak penake..

(Int.) G  D  D  G
       G D D G
       C D G..

         G       D           G
paling penak.. duduk manis wae..
           G       C          G
timbang sumpek pacaran karo kowe..
    Am         D        G           Em
wis disayang sayang.. malah nganyelake
       Am       A         D
dikangeni.. sak karepmu dewe..

         G       D           G
paling penak.. duduk manis wae..
          G           C        G
timbang mumet ngrungokke omongane..
  Am         D         G         Em
saben dino nesu.. mung nyeneni wae
         Am         D            G
yen ra seneng.. wis tak meneng wae..

(Intro) Am D G Em
        Am D G..

(Chorus)
    Am         D      G        Em
pacaran karo kowe ora ono penake
        Am       D          G
sitik sitik.. ngejak padu wae..
    Am         D      G       Em
pacaran karo kowe ora ono senenge
         Am         D         G
yen ra seneng.. nggolek'o liyane..

         G            D           G
paling penak nduk.. duduk manis wae..
           G       C          G
timbang sumpek pacaran karo kowe..
    Am         D        G           Em
wis disayang sayang.. malah nganyelake
       Am     D           G
dikangeni.. malah sak penake..
         Am              D       G
yen ra seneng nduk.. nggolek'o liyane..



Didi Kempot - Duduk Manis

(Intro) A-A E A
        A D A..
        Bm E A F#m
        Bm E A..

         A       E           A
paling penak.. duduk manis wae..
           A       D          A
timbang sumpek pacaran karo kowe..
    Bm         E        A           F#m
wis disayang sayang.. malah nganyelake
       Bm       B         E
dikangeni.. sak karepmu dewe..

         A       E           A
paling penak.. duduk manis wae..
          A           D        A
timbang mumet ngrungokke omongane..
  Bm         E         A         F#m
saben dino nesu.. mung nyeneni wae
         Bm         E            A
yen ra seneng.. wis tak meneng wae..

(Intro) Bm E A F#m
        Bm E A..

(Chorus)
    Bm         E      A        F#m
pacaran karo kowe ora ono penake
        Bm       E          A
sitik sitik.. ngejak padu wae..
    Bm         E      A       F#m
pacaran karo kowe ora ono senenge
         Bm         E         A
yen ra seneng.. nggolek'o liyane..

         A            E           A
paling penak nduk.. duduk manis wae..
           A       D          A
timbang sumpek pacaran karo kowe..
    Bm         E        A           F#m
wis disayang sayang.. malah nganyelake
       Bm     E           A
dikangeni.. malah sak penake..

(Int.) A  E  E  A
       A E E A
       D E A..

         A       E           A
paling penak.. duduk manis wae..
           A       D          A
timbang sumpek pacaran karo kowe..
    Bm         E        A           F#m
wis disayang sayang.. malah nganyelake
       Bm       B         E
dikangeni.. sak karepmu dewe..

         A       E           A
paling penak.. duduk manis wae..
          A           D        A
timbang mumet ngrungokke omongane..
  Bm         E         A         F#m
saben dino nesu.. mung nyeneni wae
         Bm         E            A
yen ra seneng.. wis tak meneng wae..

(Intro) Bm E A F#m
        Bm E A..

(Chorus)
    Bm         E      A        F#m
pacaran karo kowe ora ono penake
        Bm       E          A
sitik sitik.. ngejak padu wae..
    Bm         E      A       F#m
pacaran karo kowe ora ono senenge
         Bm         E         A
yen ra seneng.. nggolek'o liyane..

         A            E           A
paling penak nduk.. duduk manis wae..
           A       D          A
timbang sumpek pacaran karo kowe..
    Bm         E        A           F#m
wis disayang sayang.. malah nganyelake
       Bm     E           A
dikangeni.. malah sak penake..
         Bm              E       A
yen ra seneng nduk.. nggolek'o liyane..
Lihat Semua :

Didi Kempot

Chord Kunci Gitar lainnya: