Kunci Gitar Didi Kempot & Erin - Kangen Suroboyo


AutoScroll  

(Intro) C F G C G

    C             Em    F
Kemulono nganggo slimut tresnamu,
       C          Em       F    G
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
F     Em         Dm G       C
 Sing tak sawang..  neng angkoso,
F       Em        Dm     G
 Mung kowe dudu.. wong liyo..

    C          Em     F
Muliho sewengi nemoni aku
    C             Em     F      G
Gawanen neng kene roso kangenmu..
F      Em   Dm      C
 Ngawe-awe.. neng impenku,
F       G         C
 Mung kowe sing.. mbedo aku..

(Intro) F G Em Am
        F G C

(Chorus)
G                    C
Manggono neng endi.. neng pucuk dunyo
G                    C
Yen kangen mulih mesti teko..
G                 C
Dudu suket teki.. sing gawe loro
        F        G         C
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

(Interlude) Am Em Dm G C
            G  F C
            F C G C

    C             Em    F
Kemulono nganggo slimut tresnamu
       C          Em       F    G
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
F      Em         Dm       C
 Sing tak sawang.. neng angkoso
F       Em        Dm     G
 Mung kowe dudu.. wong liyo..

    C          Em     F
Muliho sewengi nemoni aku
    C             Em     F      G
Gawanen neng kene roso kangenmu..
F      Em   Dm      C
 Ngawe-awe.. neng impenku,
F       G         C
 Mung kowe sing.. mbedo aku..

(Intro) F G Em Am
        F G C

(Chorus)
G                    C
Manggono neng endi.. neng pucuk dunyo
G                    C
Yen kangen mulih mesti teko..
G                 C
Dudu suket teki.. sing gawe loro
        F        G         C
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

G                  C
Mlayuo neng endi.. neng pucuk dunyo,
G                    C
Yen kangen mulih mesti teko..
G                 C
Dudu suket teki.. sing gawe loro
        F        G         C
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..



Didi Kempot & Erin - Kangen Suroboyo

(Intro) A# D# F A# F

    A#            Dm    D#
Kemulono nganggo slimut tresnamu,
       A#         Dm       D#   F
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
D#    Dm         Cm F       A#
 Sing tak sawang..  neng angkoso,
D#      Dm        Cm     F
 Mung kowe dudu.. wong liyo..

    A#         Dm     D#
Muliho sewengi nemoni aku
    A#            Dm     D#     F
Gawanen neng kene roso kangenmu..
D#     Dm   Cm      A#
 Ngawe-awe.. neng impenku,
D#      F         A#
 Mung kowe sing.. mbedo aku..

(Intro) D# F Dm Gm
        D# F A#

(Chorus)
F                    A#
Manggono neng endi.. neng pucuk dunyo
F                    A#
Yen kangen mulih mesti teko..
F                 A#
Dudu suket teki.. sing gawe loro
        D#       F         A#
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

(Interlude) Gm Dm Cm F A#
            F  D# A#
            D# A# F A#

    A#            Dm    D#
Kemulono nganggo slimut tresnamu
       A#         Dm       D#   F
Neng suroboyo tak tunggu tekamu..
D#     Dm         Cm       A#
 Sing tak sawang.. neng angkoso
D#      Dm        Cm     F
 Mung kowe dudu.. wong liyo..

    A#         Dm     D#
Muliho sewengi nemoni aku
    A#            Dm     D#     F
Gawanen neng kene roso kangenmu..
D#     Dm   Cm      A#
 Ngawe-awe.. neng impenku,
D#      F         A#
 Mung kowe sing.. mbedo aku..

(Intro) D# F Dm Gm
        D# F A#

(Chorus)
F                    A#
Manggono neng endi.. neng pucuk dunyo
F                    A#
Yen kangen mulih mesti teko..
F                 A#
Dudu suket teki.. sing gawe loro
        D#       F         A#
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..

F                  A#
Mlayuo neng endi.. neng pucuk dunyo,
F                    A#
Yen kangen mulih mesti teko..
F                 A#
Dudu suket teki.. sing gawe loro
        D#       F         A#
Aku ngerti kangenmu neng suroboyo..
Lihat semua chord Didi Kempot Erin
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: