Kunci Gitar Didi Kempot - Sekonyong Konyong Koder



(Intro) C  F  G  G C..

     C
cintaku sekonyong konyong koder..
       F                        C
karo kowe cah ayu sing bakul lemper..
         F
lempermu pancen super
          F
resik tur anti laler
         G           
yen ra pethuk sedino
              C
neng sirah nggliyer..

(Intro) F G C..

     C
cintaku sekonyong konyong konyong koder
      F                        C
paribasan durung demok wani panjer..
         F
modal bensin seliter..
         F
montorku tak setater..
        G                    C
tak ampiri ayo tak jak muter-muter..

(Intro) F G C..

       C
tiwas aku dandan mlipit
         C
rambutku lengane pomade
        C
malah kowe lungo plencing
      C
ora pamit mit, mit, mit, mit..

(Chorus)
 C
bir.. temulawak
          C                      F
nggo ku mikir neng awak nganti rusak..
  F
rusak.. njobo njero..
           G                    C
sing tak pikir.. jebule koyo ngono..

           G
kembang jambu
                 G
gogrok dipangan uler (ler..)
     G                      C
cintaku sekonyong konyong koder..
       G
uler keket e..
                  G
mlakune klogat-kloget (kloget)
               G
walah jabang bayi
                C
jebul aku keno pelet..

(Int.) G  G C..
       G  G C..

     C
cintaku sekonyong konyong koder..
       F                        C
karo kowe cah ayu sing bakul lemper..
         F
lempermu pancen super
          F
resik tur anti laler
         G           
yen ra pethuk sedino
              C
neng sirah nggliyer..

(Intro) F G C..

     C
cintaku sekonyong konyong konyong koder
      F                        C
paribasan durung demok wani panjer..
         F
modal bensin seliter..
         F
montorku tak setater..
        G                    C
tak ampiri ayo tak jak muter-muter..

(Intro) F G C

       C
tiwas aku dandan mlipit
         C
rambutku lengane pomade
        C
malah kowe lungo plencing
      C
ora pamit mit, mit, mit, mit..

(Chorus)
 C
bir.. temulawak
          C                      F
nggo ku mikir neng awak nganti rusak..
  F
rusak.. njobo njero..
           G                    C
sing tak pikir.. jebule koyo ngono..

           G
kembang jambu
                 G
gogrok dipangan uler (ler..)
     G                      C
cintaku sekonyong konyong koder..
       G
uler keket e..
                  G
mlakune klogat-kloget (kloget)
               G
walah jabang bayi
                C
jebul aku keno pelet..

(Outro) F G C

Chord Didi Kempot

Chord Didi Kempot - Sekonyong Konyong Koder

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :