Kunci Gitar Didi Kempot feat. Dory - Kangen Neng Nickerie



Lagu ini adalah sebuah apresiasi Didi Kempot pada Suriname karena sering tampil di negara tersebut. Sedangkan Nickerie merupakan nama salah satu distrik yang ada di Suriname.

(Intro) C G/B Am Em
        F Em Dm G
        F Fm Em Am
        Dm  G

C    G/B      Am  Em
 sepine wengi iki..
F          C   Dm    G
 neng kene aku ngenteni..
C    G/B        Am         Em
 kesuwen suwene wes pirang sasi
F        C          Dm    G
 neng nickerie kowe ra bali..

F G        C   Am
 opo aku salah..
F       G        C    G
 naliko urip sak omah..

C     G/B            Am      Em
 rembulan sing ngilo ono segoro
F       C      Dm   G
 padangono ati kulo..
C    G/B       Am        Em
 pujaan hatiku ra teko-teko..
F        C             Dm  G
 neng nickerie ndang mulio..

F G        C   Am
 opo aku salah..
F       G    C     G
 naliko urip sak omah..

(Intro) Dm G C Am
        F G C..

(Chorus)
G            C
aku nangis.. aku kangen..
F          G        C
janjimu mbiyen kowe seneng..
G               C       Am
neng nickerie.. tak enteni..
      F            G       C    G
gek mulio nengkene aku ngenteni..

(Int.) C Gm F C
       Dm  Em  F Dm G..

C     G/B            Am    Em
 rembulan sing ngilo ono segoro
F       C      Dm   G
 padangono ati kulo..
C    G/B       Am        Em
 pujaan hatiku ra teko-teko..
F          C           Dm  G
 neng nickerie ndang mulio..

F G         C  Am
 opo aku salah..
F       G    C
 naliko urip sak omah..

(Intro) Dm G C Am
        F G C..

(Chorus)
G            C
aku nangis.. aku kangen..
F          G        C
janjimu mbiyen kowe seneng..
G               C       Am
neng nickerie.. tak enteni..
      F            G       C    Am
gek mulio nengkene aku ngenteni..
        F       G            C
neng nickerie.. gek inggal bali..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: