Kunci Gitar Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga




Tamba Teka Lara Lunga dibaca Tombo Teko Loro Lungo.

Capo di fret 5

(Intro) Dm Em A Dm

       Dm
pengen nyawang wis suwe.. kowe ra bali
         D
sing tak suwun ning paran..
     Gm
sing ngati-ati..
C
bisaku mung nyawang
  F
dimar jagad sing ning mego
Em                  A          Gm A Dm
ayang-ayangmu katon ning netro..

    Dm
aku lilo yen kowe rung biso bali
        D                  Gm
lahir batin aku lilo.. tak estoni
  C
senajan kangen tenan..
  F
rasane ati iki..
       A                 Dm
nganti kapan sirnane.. pacoban iki..

(Intro) A Dm A Dm

(Chorus)
        Gm
tamba teka lara lunga
          Dm
duh Gusti enggal singkirno
  A                         Dm    A Dm
leloro sing wonten.. negari kulo..

        Gm
tamba teka lara lunga
          Dm
duh Gusti enggal welaso
    A                        Dm
paringono welas asih.. mring kawulo..

(Int.) Dm A A Dm
       Dm Gm A Dm A..

          Dm
pengen nyawang wes suwe.. kowe ra bali..
         D
sing tak suwun ning paran..
     Gm
sing ngati-ati..
C
bisaku mung nyawang
  F
dimar jagad sing ning mego
A                              Gm A Dm
ayang-ayangmu teko ning netro..

      Dm
aku lilo yen kowe rung biso bali..
        D                  Gm
lahir batin aku lilo.. tak estoni
  C
senajan kangen tenan..
  F
rasane ati iki..
       A                 Dm
nganti kapan sirnane.. pacoban iki..

(Intro) A Dm A Dm

(Chorus)
        Gm
tamba teka lara lunga
          Dm
duh Gusti enggal singkirno
  A                         Dm    A Dm
leloro sing wonten.. negari kulo..

        Gm
tamba teka lara lunga
          Dm
duh Gusti enggal welaso
    A                        Dm
paringono welas asih.. mring kawulo..
    A                        Dm
paringono welas asih.. mring kawulo..



Didi Kempot - Tamba Teka Lara Lunga (Tombo Teko Loro Lungo)

(Intro) Gm Am D Gm

       Gm
pengen nyawang wis suwe.. kowe ra bali
         G
sing tak suwun ning paran..
     Cm
sing ngati-ati..
F
bisaku mung nyawang
  Bb
dimar jagad sing ning mego
Am                  D          Cm D Gm
ayang-ayangmu katon ning netro..

    Gm
aku lilo yen kowe rung biso bali
        G                  Cm
lahir batin aku lilo.. tak estoni
  F
senajan kangen tenan..
  A#
rasane ati iki..
       D                 Gm
nganti kapan sirnane.. pacoban iki..

(Intro) D Gm D Gm

(Chorus)
        Cm
tamba teka lara lunga
          Gm
duh Gusti enggal singkirno
  D                         Gm    D Gm
leloro sing wonten.. negari kulo..

        Cm
tamba teka lara lunga
          Gm
duh Gusti enggal welaso
    D                        Gm
paringono welas asih.. mring kawulo..

(Int.) Gm D D Gm
       Gm Cm D Gm D..

          Gm
pengen nyawang wes suwe.. kowe ra bali..
         G
sing tak suwun ning paran..
     Cm
sing ngati-ati..
F
bisaku mung nyawang
  Bb
dimar jagad sing ning mego
D                              Cm D Gm
ayang-ayangmu teko ning netro..

      Gm
aku lilo yen kowe rung biso bali..
        G                  Cm
lahir batin aku lilo.. tak estoni
  F
senajan kangen tenan..
  Bb
rasane ati iki..
       D                 Gm
nganti kapan sirnane.. pacoban iki..

(Intro) D Gm D Gm

(Chorus)
        Cm
tamba teka lara lunga
          Gm
duh Gusti enggal singkirno
  D                         Gm    D Gm
leloro sing wonten.. negari kulo..

        Cm
tamba teka lara lunga
          Gm
duh Gusti enggal welaso
    D                        Gm
paringono welas asih.. mring kawulo..
    D                        Gm
paringono welas asih.. mring kawulo..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: