Kunci Gitar Didi Kempot - Pingin Ngombe



(Intro) Am Em Am
        Am Em Am
        Dm F Am..

 Am
aku pengen ngombe
   G
ngelak sing tak rasakke
  F            Dm        Am
nganti garing ning gulu rasane..

  E
kulinane kowe
        F
mbiyen sing tansah nyepakke
        F             Dm        Am
banyu putih yo kanggo nelesi lambe..

  Am
kuwi sak tenane
  G
kangen sing tak rasakke
 F            Dm          Am
roso kangenku mung kanggo kowe..

    E
ngenteni tekamu
          F
ning kene kowe tak tunggu
         F       Dm    Am
bareng muleh ora koyo pamitmu..

  E
sopo sing kok gendhong
  F
sopo sing kok sayang
  E                  Am
sayang sayang kuwi sopo..

  E
sopo sing kok gendhong
  F
sopo sing kok sayang
  E                  Am
sayang sayang kuwi sopo..

 Am
aku pengen ngombe
   G
ngelak sing tak rasakke
  F                E     Am
nganti garing ning gulu rasane..

(Int.) Am Em Am
       Dm Am E A
       Dm Am E Am..

(Chorus)
  Dm
dino nganti wulan
    Am
wulane wis nganti tahun
      E                    Am
aku setyo ngenteni ning stasiun..

(Intro) Dm E Am

  Dm
tahun nganti windu
          Am
ning kene kowe tak tunggu
         E                  Am
bareng muleh wis ora koyo pamitmu..

 Am
aku pengen ngombe
   G
ngelak sing tak rasakke
  F            Dm        Am
nganti garing ning gulu rasane..

  Am
kuwi sak tenane
  G
kangen sing tak rasakke
 F            Dm          Am
roso kangenku mung kanggo kowe..

    E
ngenteni tekamu
          F
ning kene kowe tak tunggu
         F       Dm    Am
bareng muleh ora koyo pamitmu..

  E
sopo sing kok gendhong
  F
sopo sing kok sayang
  E                  Am
sayang sayang kuwi sopo..

  E
sopo sing kok gendhong
  F
sopo sing kok sayang
  E                  Am
sayang sayang kuwi sopo..

 Am
aku pengen ngombe
   G
ngelak sing tak rasakke
  F                E     Am
nganti garing ning gulu rasane..

(Int.) Am Em Am
       Dm Am E A
       Dm Am E Am..

(Chorus)
  Dm
dino nganti wulan
    Am
wulane wis nganti tahun
      E                    Am
aku setyo ngenteni ning stasiun..

(Intro) Dm G Am

  Dm
tahun nganti windu
          Am
ning kene kowe tak tunggu
         E                  Am
bareng muleh wis ora koyo pamitmu..
         E                Am
bareng muleh wis ora koyo pamitmu..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: