Kunci Gitar Didi Kempot - Ora Iso Mulih



Capo di fret 5

(Intro) C Am F C
        Dm G C

C     Am      F         C
mak bapak aku ra biso mulih
  Am              Dm  G
bodho iki atiku sedih..
C     Am   F        C
mak bapak aku ora teko
       Am          Dm    G
neng kene aku isih kerjo..

F       G   C       Am
 mung donga lan pujimu
           F            G
sing tak suwun jroning uripku..

C     Am   F       C
mak bapak uwis ojo nangis
  Am                 Dm       G
woconen layang sing tak tulis..
C     Am     F        C
mak bapak ngapuranen aku
    Am              Dm    G
yen ono salah lan luputku..

F       G       C         Am
 neng kene koyo ngene rasane
         F    G               C
pingin mulih isih kurang sangune..

(Int.) Dm  Em  G  C

(Chorus)
  G            C
suarane takbir ing wayah wengi
G                    C
ngelingke salah dosa iki
G                          C
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
       F       G      C
ngapuranen dosane anakmu iki

C     Am   F       C
mak bapak uwis ojo nangis
  Am                 Dm       G
woconen layang sing tak tulis..
C     Am     F        C
mak bapak ngapuranen aku
    Am              Dm    G
yen ono salah lan luputku..

F       G       C         Am
 neng kene koyo ngene rasane
         F    G               C
pingin mulih isih kurang sangune..

(Int.) Dm  Em  G  C

(Chorus)
  G            C
suarane takbir ing wayah wengi
G                    C
ngelingke salah dosa iki
G                          C
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
       F       G      C
ngapuranen dosane anakmu iki

  G            C
suarane takbir ing wayah wengi
G                    C
ngelingke salah dosa iki
G                          C
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
       F       G      C
ngapuranen dosane anakmu iki
       F       G      C
ngapuranen dosane anakmu iki..



Didi Kempot - Ora Iso Mulih

(Intro) F Dm Bb F
        Gm C F

F     Dm      Bb        F
mak bapak aku ra biso mulih
  Dm              Gm  C
bodho iki atiku sedih..
F     Dm   Bb       F
mak bapak aku ora teko
       Dm          Gm    C
neng kene aku isih kerjo..

Bb      C   F       Dm
 mung donga lan pujimu
           Bb           C
sing tak suwun jroning uripku..

F     Dm   Bb      F
mak bapak uwis ojo nangis
  Dm                 Gm       C
woconen layang sing tak tulis..
F     Dm     Bb       F
mak bapak ngapuranen aku
    Dm              Gm    C
yen ono salah lan luputku..

Bb      C       F         Dm
 neng kene koyo ngene rasane
         Bb   C               F
pingin mulih isih kurang sangune..

(Int.) Gm  Am  C  F

(Chorus)
  C            F
suarane takbir ing wayah wengi
C                    F
ngelingke salah dosa iki
C                          F
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
       Bb      C      F
ngapuranen dosane anakmu iki

F     Dm   Bb      F
mak bapak uwis ojo nangis
  Dm                 Gm       C
woconen layang sing tak tulis..
F     Dm     Bb       F
mak bapak ngapuranen aku
    Dm              Gm    C
yen ono salah lan luputku..

Bb      C       F         Dm
 neng kene koyo ngene rasane
         Bb   C               F
pingin mulih isih kurang sangune..

(Int.) Gm  Am  C  F

(Chorus)
  C            F
suarane takbir ing wayah wengi
C                    F
ngelingke salah dosa iki
C                          F
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
       Bb      C      F
ngapuranen dosane anakmu iki

  C            F
suarane takbir ing wayah wengi
C                    F
ngelingke salah dosa iki
C                          F
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
       Bb      C      F
ngapuranen dosane anakmu iki
       Bb      C      F
ngapuranen dosane anakmu iki..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: