Kunci Gitar Didi Kempot - Ngoyak Tresno



Capo di fret 4

(Intro) G C D G
        Em A D..

G       C           D      G
aku ora wedi panase segoro geni
Em             A         D
ning endi lungamu, tak goleki..
G        C        D         G
jerone samudro ra biso ngalangi
    C          D   G
tresnaku, sing ono neng ati

G        C           D          G
aku lan uripmu, koyo langit lan bumi
Em         A           D
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
G        C      D         G
aku dudu rojo, uripku rekoso
          C     D            G
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro) Em  G  Am D G..

(Chorus)
Em                     Bm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
  C              D          G
sugih miskin ginaris kang dumadi
Em                     Bm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
    C            D     G           D
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

G       C           D      G
aku ora wedi panase segoro geni
       C       D          G
jerone samudro ra biso ngalangi..

(Int.) G C D G
       Em A D..
       G C D G
       C D G D

G        C          D          G
aku lan uripmu koyo langit lan bumi
Em         A              D
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
G        C      D         G
aku dudu rojo, uripku rekoso
          C     D            G
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro) Em  G  Am D G..

(Chorus)
Em                     Bm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
  C              D          G
sugih miskin ginaris kang dumadi
Em                     Bm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
    C            D     G           D
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

G       C           D      G
aku ora wedi panase segoro geni
       C       D          G
jerone samudro ra biso ngalangi..
         C           D          G
tresnaku mbok tompo, tulus neng ati..



Didi Kempot - Ngoyak Tresno

(Intro) Bb D# F Bb
        Gm C F..

Bb      D#          F      Bb
aku ora wedi panase segoro geni
Gm             C         F
ning endi lungamu, tak goleki..
Bb       D#       F         Bb
jerone samudro ra biso ngalangi
    D#         F   Bb
tresnaku, sing ono neng ati

Bb       D#          F          Bb
aku lan uripmu, koyo langit lan bumi
Gm         C           F
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
Bb       D#     F         Bb
aku dudu rojo, uripku rekoso
          D#    F            Bb
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro) Gm  Bb  Cm F Bb..

(Chorus)
Gm                     Dm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
  D#             F          Bb
sugih miskin ginaris kang dumadi
Gm                     Dm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
    D#           F     Bb          F
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

Bb      D#          F      Bb
aku ora wedi panase segoro geni
       D#      F          Bb
jerone samudro ra biso ngalangi..

(Int.) Bb D# F Bb
       Gm C F..
       Bb D# F Bb
       D# F Bb F

Bb       D#         F          Bb
aku lan uripmu koyo langit lan bumi
Gm         C              F
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
Bb       D#     F         Bb
aku dudu rojo, uripku rekoso
          D#    F            Bb
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro) Gm  Bb  Cm F Bb..

(Chorus)
Gm                     Dm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
  D#             F          Bb
sugih miskin ginaris kang dumadi
Gm                     Dm
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
    D#           F     Bb          F
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

Bb      D#          F      Bb
aku ora wedi panase segoro geni
       D#      F          Bb
jerone samudro ra biso ngalangi..
         D#          F          Bb
tresnaku mbok tompo, tulus neng ati..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: