Kunci Gitar Didi Kempot - Nggegem Watu



Capo di fret 4

(Intro) C Em Am Em F C Dm G
        C Em Am Em F C Dm G C G

C        Em       Am      Em
Miline banyu sing nelesi lambe
F         C           Dm      G
Ngadem atiku sing panase koyo ngene
  Dm         G    C          Am
Panase srengenge iso tak payungi
          Dm                  G
Ning ra koyo panase wong loro ati

(Intro) Dm G C G

C         Em      Am     Em
Petenge wengi ngancani sepiku
F          C           Dm          G
Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
 Dm          G    C        Am
Angin sumilakno kabute asmoro
       Dm     G           C
Tulungono aku sing keloro loro

(Intro) Dm G C

Am             Em
 Ali ali tanpo inten sing tak tuku
 F          G          C
Ilang sing ono driji manismu
Am                      Em
 Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
    F         D          G
Tresnamu lamis ngikis nyawaku..

F                  C            Am
 Wis wis yowis senengo sak karepmu
         Dm         G           C
Meneng meneng tanganmu nggengem watu

(Int.) C Em Am Em F C Dm G
       Dm G C Am Dm G C G

C         Em      Am     Em
Petenge wengi ngancani sepiku
F          C           Dm          G
Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
 Dm          G    C        Am
Angin sumilakno kabute asmoro
       Dm     G           C
Tulungono aku sing keloro loro

(Intro) Dm G C

Am             Em
 Ali ali tanpo inten sing tak tuku
 F          G          C
Ilang sing ono driji manismu
Am                      Em
 Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
    F         D          G
Tresnamu lamis ngikis nyawaku..

F                  C            Am
 Wis wis yowis senengo sak karepmu
         Dm         G           C
Meneng meneng tanganmu nggengem watu
F                  C            Am
 Wis wis yowis senengo sak karepmu
         Dm         G           C
Meneng meneng tanganmu nggengem watu..



Didi Kempot - Nggegem Watu

(Intro) E G#m C#m G#m A E F#m B
        E G#m C#m G#m A E F#m B E B

E        G#m      C#m     G#m
Miline banyu sing nelesi lambe
A         E           F#m     B
Ngadem atiku sing panase koyo ngene
  F#m        B    E          C#m
Panase srengenge iso tak payungi
          F#m                 B
Ning ra koyo panase wong loro ati

(Intro) F#m B E B

E         G#m     C#m    G#m
Petenge wengi ngancani sepiku
A          E           F#m         B
Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
 F#m         B    E        C#m
Angin sumilakno kabute asmoro
       F#m    B           E
Tulungono aku sing keloro loro

(Intro) F#m B E

C#m            G#m
 Ali ali tanpo inten sing tak tuku
 A          B          E
Ilang sing ono driji manismu
C#m                     G#m
 Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
    A         F#         B
Tresnamu lamis ngikis nyawaku..

A                  E            C#m
 Wis wis yowis senengo sak karepmu
         F#m        B           E
Meneng meneng tanganmu nggengem watu

(Int.) E G#m C#m G#m A E F#m B
       F#m B E C#m F#m B E B

E         G#m     C#m    G#m
Petenge wengi ngancani sepiku
A          E           F#m         B
Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku
 F#m         B    E        C#m
Angin sumilakno kabute asmoro
       F#m    B           E
Tulungono aku sing keloro loro

(Intro) F#m B E

C#m            G#m
 Ali ali tanpo inten sing tak tuku
 A          B          E
Ilang sing ono driji manismu
C#m                     G#m
 Sing tak sawang mung kari ayang ayangmu
    A         F#         B
Tresnamu lamis ngikis nyawaku..

A                  E            C#m
 Wis wis yowis senengo sak karepmu
         F#m        B           E
Meneng meneng tanganmu nggengem watu
A                  E            C#m
 Wis wis yowis senengo sak karepmu
         F#m        B           E
Meneng meneng tanganmu nggengem watu..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: