Kunci Gitar Didi Kempot - Nelongso Ati



Ciptaan : Perdana Abdillah

Capo di fret 2

(Intro) C G Am G
        F G C  G

    C    G        Am
senajan.. nyawang ko kadohan
G F              Em     G
 awakmu.. nggawe atiku seneng
    C      G
senajan.. awakku
       Am          G
ra iso nyanding kowe..
  F              G        C
kangen.. ning atiku.. kanggo kowe..

(Intro) F G C

(Chorus)
           F            G
aku tresno kowe.. selawase
            Em
ning njero ati..
                  A
kangen setengah mati..
               Dm          G
nganti nahan loro.. loro ati..
        C        G
mergo kahananku..

  C       G           Am
sawangen.. ning njero atiku
G F            Em     G
 aku.. pingin iso.. muter wektu..
    C         G
supoyo.. nemokke..
    Am         G
awakmu luwih gasik..
          F
ben luwih dowo
       G         C
uripku bareng sliramu..

(Int.) C G Am G
       F Em G
       C G Am G
       F G C  G

  C      G        Am
senajan.. nyawang ko kadohan
G F              Em     G
 awakmu.. nggawe atiku seneng
    C      G
senajan.. awakku..
       Am          G
ra iso nyanding kowe..
  F              G        C
kangen.. ning atiku.. kanggo kowe..

(Intro) F G C

(Chorus)
           F            G
aku tresno kowe.. selawase
            Em
ning njero ati..
                  A
kangen setengah mati..
               Dm          G
nganti nahan loro.. loro ati..
        C
mergo kahananku..

             F          G   
nahan sabar iki.. selawase
       Em                 A
urip matiku.. kanggo sliramu..
        Dm          G
nelangsane.. atiku iki..
        C
mergo kahananku..
A        Dm          G
 nelangsane.. atiku iki..
        C
mergo kahananku..



Didi Kempot - Nelongso Ati

(Intro) D A Bm A
        G A D  A

    D    A        Bm
senajan.. nyawang ko kadohan
A G              F#m    A
 awakmu.. nggawe atiku seneng
    D      A
senajan.. awakku
       Bm          A
ra iso nyanding kowe..
  G              A        D
kangen.. ning atiku.. kanggo kowe..

(Intro) G A D

(Chorus)
           G            A
aku tresno kowe.. selawase
            F#m
ning njero ati..
                  B
kangen setengah mati..
               Em          A
nganti nahan loro.. loro ati..
        D        A
mergo kahananku..

  D       A           Bm
sawangen.. ning njero atiku
A G            F#m    A
 aku.. pingin iso.. muter wektu..
    D         A
supoyo.. nemokke..
    Bm         A
awakmu luwih gasik..
          G
ben luwih dowo
       A         D
uripku bareng sliramu..

(Int.) D A Bm A
       G F#m A
       D A Bm A
       G A D  A

  D      A        Bm
senajan.. nyawang ko kadohan
A G              F#m    A
 awakmu.. nggawe atiku seneng
    D      A
senajan.. awakku..
       Bm          A
ra iso nyanding kowe..
  G              A        D
kangen.. ning atiku.. kanggo kowe..

(Intro) G A D

(Chorus)
           G            A
aku tresno kowe.. selawase
            F#m
ning njero ati..
                  B
kangen setengah mati..
               Em          A
nganti nahan loro.. loro ati..
        D
mergo kahananku..

             G          A   
nahan sabar iki.. selawase
       F#m                B
urip matiku.. kanggo sliramu..
        Em          A
nelangsane.. atiku iki..
        D
mergo kahananku..
B        Em          A
 nelangsane.. atiku iki..
        D
mergo kahananku..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: