Kunci Gitar Didi Kempot - Ketaman Asmoro



(Intro) Am  Dm  B  E
        Am  Dm  F E Am
        E  F G Am  E-F-E-F-Am

        E           Am
Saben wayah lingsir wengi..
A       Dm    E          Am
 mripat iki.. ora biso turu..
                   E
tansah kelingan sliramu..
          F              E
wong ayu kang.. dadi pepujanku..

          E       Am
bingung rasane atiku..
A     Dm         E            Am
 arep sambat.. nanging karo sopo..
              E
nyatane ora kuwowo..
         F       E         Am
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

(Intro) Dm  Am  E  Am

(Chorus)
Am      A      Dm
wis tak.. lali lali..
         E      Am
malah sansoyo kelingan..
                    E
nganti tekan mbesuk kapan nggonku..
F                 E
 mendhem ora biso turu..

     E         Am
opo iki sing jenenge..
A          Dm     E         Am
 wong kang lagi.. ketaman asmoro..
                 E
prasasat ra biso lali..
            F     E            Am
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

(Int.) E Am A Dm E Am..
       E  F  E..

          E       Am
bingung rasane atiku..
A     Dm         E            Am
 arep sambat.. nanging karo sopo..
              E
nyatane ora kuwowo..
         F       E         Am
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

(Intro) Dm  Am  E  Am

(Chorus)
Am      A      Dm
wis tak.. lali lali..
         E      Am
malah sansoyo kelingan..
                    E
nganti tekan mbesuk kapan nggonku..
F                 E
 mendhem ora biso turu..

     E         Am
opo iki sing jenenge..
A          Dm     E         Am
 wong kang lagi.. ketaman asmoro..
                 E
prasasat ra biso lali..
            F     E            Am
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

                 E
prasasat ra biso lali..
            F     E            Am
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..



Didi Kempot - Ketaman Asmoro

(Intro) Fm  A#m  G  C
        Fm  A#m  C# C Fm
        C  C# D# Fm  C-C#-C-C#-Fm

        C           Fm
Saben wayah lingsir wengi..
F       A#m   C          Fm
 mripat iki.. ora biso turu..
                   C
tansah kelingan sliramu..
          C#             C
wong ayu kang.. dadi pepujanku..

          C       Fm
bingung rasane atiku..
F     A#m        C            Fm
 arep sambat.. nanging karo sopo..
              C
nyatane ora kuwowo..
         C#      C         Fm
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

(Intro) A#m  Fm  C  Fm

(Chorus)
Fm      F      A#m
wis tak.. lali lali..
         C      Fm
malah sansoyo kelingan..
                    C
nganti tekan mbesuk kapan nggonku..
C#                C
 mendhem ora biso turu..

     C         Fm
opo iki sing jenenge..
F          A#m    C         Fm
 wong kang lagi.. ketaman asmoro..
                 C
prasasat ra biso lali..
            C#    C            Fm
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

(Int.) C Fm F A#m C Fm..
       C  C#  C..

          C       Fm
bingung rasane atiku..
F     A#m        C            Fm
 arep sambat.. nanging karo sopo..
              C
nyatane ora kuwowo..
         C#      C         Fm
ngrasake atiku.. sansoyo nelongso..

(Intro) A#m  Fm  C  Fm

(Chorus)
Fm      F      A#m
wis tak.. lali lali..
         C      Fm
malah sansoyo kelingan..
                    C
nganti tekan mbesuk kapan nggonku..
C#                C
 mendhem ora biso turu..

     C         Fm
opo iki sing jenenge..
F          A#m    C         Fm
 wong kang lagi.. ketaman asmoro..
                 C
prasasat ra biso lali..
            C#    C            Fm
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..

                 C
prasasat ra biso lali..
            C#    C            Fm
esuk awan bengi.. tansah mbedo ati..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: