Kunci Gitar Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu



(Intro) G Cm G Cm G

G                  Cm
 kelingan duso-dosoku kepungkur..
G
 kelingan awakku
        Bm
sing ra tau ngerasa syukur
C              D
kabeh opo sing tak suwun
Bm            Em
Gusti Allah turuti
 Am                   D
ora lali marang.. awakku iki..

G                   Cm
 segede-gedene duso sing kepungkur..
G
 ojo nganti mandek
      Bm
ndongamu nyuwun pangapuro
C          D            Bm        Em
tambanono atimu.. istighfar sak kuatmu
    Am
kanggo mbuka dalan tobat
D
sak ombo ambane..

(Chorus)
 G                   C
opo aku pantes melbu ning suwargo
D           C         Bm
aku yo ra pengen.. melbu neroko..
E                        Am
ati iki mung nyuwun.. Gusti Allah..
C                   D
kerso nyepurani sekabeh duso..

 G                   C
opo aku pantes melbu ning suwargo
D           C      Bm
aku yo ra pengen.. melbu neroko..
E                        Am
ati iki mung nyuwun.. Gusti Allah..
C                   D
kerso nyepurani sekabeh duso..
C         D        G    Cm G
mergo aku dudu.. sopo-sopo..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G
       C D Bm Em
       Am D G

G                   Cm
 segede-gedene duso sing kepungkur..
G
 ojo nganti mandek
      Bm
ndongamu nyuwun pangapuro
C          D            Bm        Em
tambanono atimu.. istighfar sak kuatmu
    Am
kanggo mbuka dalan tobat
D
sak ombo ambane..

(Chorus)
 G                   C
opo aku pantes melbu ning suwargo
D           C         Bm
aku yo ra pengen.. melbu neroko..
E                        Am
ati iki mung nyuwun.. Gusti Allah..
C                   D
kerso nyepurani sekabeh duso..

 G                   C
opo aku pantes melbu ning suwargo
D           C      Bm
aku yo ra pengen.. melbu neroko..
E                        Am
ati iki mung nyuwun.. Gusti Allah..
C                   D
kerso nyepurani sekabeh duso..
C         D      G          C D G
mergo aku dudu.. sopo-sopo..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: