Kunci Gitar Didi Kempot - Arum Dalu



(Intro) Am Bm E G C E
        Am Bm E G C E Am

      Am                 Dm
pupur lan gincu.. nambai ayu..
 G                       C
akeh prio sing gandrung sliramu..
  Dm                  Am        Bm
senajan uwis ngerti.. ngerti sliramu..
             E    Am
kembang arum dalu..

     Am             Dm
saka kulino.. tresnaku ono..
  G                     C
pengen ngentaske kowe.. saka ina..
    Dm
senajan di omong tonggo..
     Am
dadi gunjingane konco..
  Bm           E         Am
tresnaku ra luntur.. kanggo sliramu..

(Intro) Bm E Am

(Chorus)
      Dm            G
kabeh wis pancen pestiku
 C           Am
urip karo sliramu
     Dm          E
jodo kuwi saking Gusti
  Am              A
menungso sing nglakoni

    Dm         G
duh Gusti Maha Kuasa
     C            Am
mugi kersa paring pirsa
      Dm        E
kersa maringi pepadang
E            Am
tresnaku lan tresnamu..
E                Am
tresnaku lan tresnamu
    E          Am
tresnaku lan tresnamu..

(Int.) Dm Am Dm Dm E Am
       Bm C E Am
       Bm C E Am

      Am                 Dm
pupur lan gincu.. nambai ayu..
 G                       C
akeh prio sing gandrung sliramu..
  Dm                  Am        Bm
senajan uwis ngerti.. ngerti sliramu..
             E    Am
kembang arum dalu..

     Am             Dm
soko kulino.. tresnaku ono..
  G                     C
pengen ngentaske kowe.. saka ina..
    Dm
senajan di omong tonggo..
     Am
dadi gunjingane konco..
  Bm           E         Am
tresnaku ra luntur.. kanggo sliramu..

(Chorus)
      Dm            G
kabeh wis pancen pestiku
 C           Am
urip karo sliramu
     Dm          E
jodo kuwi saking Gusti
Am                A
menungso sing nglakoni

    Dm         G
duh Gusti Maha Kuasa
     C            Am
mugi kersa paring pirsa
      Dm        E
kersa maringi pepadang
E            Am
tresnaku lan tresnamu..
E                Am
tresnaku lan tresnamu
    E          Am
tresnaku lan tresnamu..



Didi Kempot - Arum Dalu

(Intro) Em F#m B D G B
        Em F#m B D G B Em

      Em                 Am
pupur lan gincu.. nambai ayu..
 D                       G
akeh prio sing gandrung sliramu..
  Am                  Em        F#m
senajan uwis ngerti.. ngerti sliramu..
             B    Em
kembang arum dalu..

     Em             Am
saka kulino.. tresnaku ono..
  D                     G
pengen ngentaske kowe.. saka ina..
    Am
senajan di omong tonggo..
     Em
dadi gunjingane konco..
  F#m          B         Em
tresnaku ra luntur.. kanggo sliramu..

(Intro) F#m B Em

(Chorus)
      Am            D
kabeh wis pancen pestiku
 G           Em
urip karo sliramu
     Am          B
jodo kuwi saking Gusti
  Em              E
menungso sing nglakoni

    Am         D
duh Gusti Maha Kuasa
     G            Em
mugi kersa paring pirsa
      Am        B
kersa maringi pepadang
B            Em
tresnaku lan tresnamu..
B                Em
tresnaku lan tresnamu
    B          Em
tresnaku lan tresnamu..

(Int.) Am Em Am Am B Em
       F#m G B Em
       F#m G B Em

      Em                 Am
pupur lan gincu.. nambai ayu..
 D                       G
akeh prio sing gandrung sliramu..
  Am                  Em        F#m
senajan uwis ngerti.. ngerti sliramu..
             B    Em
kembang arum dalu..

     Em             Am
soko kulino.. tresnaku ono..
  D                     G
pengen ngentaske kowe.. saka ina..
    Am
senajan di omong tonggo..
     Em
dadi gunjingane konco..
  F#m          B         Em
tresnaku ra luntur.. kanggo sliramu..

(Chorus)
      Am            D
kabeh wis pancen pestiku
 G           Em
urip karo sliramu
     Am          B
jodo kuwi saking Gusti
Em                E
menungso sing nglakoni

    Am         D
duh Gusti Maha Kuasa
     G            Em
mugi kersa paring pirsa
      Am        B
kersa maringi pepadang
B            Em
tresnaku lan tresnamu..
B                Em
tresnaku lan tresnamu
    B          Em
tresnaku lan tresnamu..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: