Kunci Gitar Didi Kempot - Apik Apik Sayang



Capo di fret 4

(Intro) Am Em F C F C G

C        Em         Am       Em
aku ra pengen.. ngrungokne tangisanmu
F          C     G
aku moh nyawang eluhmu..
C       Em     Am       Em
aku kepingin.. sawangen tekaku
F        C     G
marekno sayang laraku..
   F       G      C         Am
mergo sliramu.. kuwi kehormatanku
  Dm                G
rungokno.. rungokno aku..

(Chorus)
     Am        Em    F       C
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
 F         C        Dm         G
apik apik sayang mergo ono tresnaku
 Am            Em    F        C
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
 F         C         Dm     G
apik apik sayang aku ono sandingmu..

  C         Em   Am       Em
senajan rekoso.. lilo tak lakoni
F           C    G
nganti suk kapan ra ngerti..
   F       G       C       Am
mergo sliramu kuwi kehormatanku
  Dm                 G
rungokno.. rungokno aku..

(Chorus)
     Am        Em    F       C
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
 F         C           Dm      G
apik apik sayang mergo ono tresnaku
     Am        Em    F        C
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
 F         C         Dm     G
apik apik sayang aku ono sandingmu..

(Int.) Am F G C
       Am F G..

      Am        Em    F        C
(mung siji panyuwunku aku lan uripmu
 F          C          Dm        G
apik apik sayang mergo ono tresnamu
     Am        Em    F          C
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
 F          C        Dm     G
apik apik sayang aku ono sandingmu..)

(Chorus)
 Am            Em    F       C
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
 F         C           Dm        G
apik apik sayang mergo ono tresnaku..
     Am        Em    F        C
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
 F         C         Dm     G       C
apik apik sayang aku ono sandingmu..



Didi Kempot - Apik Apik Sayang

(Intro) C#m G#m A E A E B

E        G#m        C#m      G#m
aku ra pengen.. ngrungokne tangisanmu
A          E     B
aku moh nyawang eluhmu..
E       G#m    C#m      G#m
aku kepingin.. sawangen tekaku
A        E     B
marekno sayang laraku..
   A       B      E         C#m
mergo sliramu.. kuwi kehormatanku
  F#m               B
rungokno.. rungokno aku..

(Chorus)
     C#m       G#m   A       E
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
 A         E        F#m        B
apik apik sayang mergo ono tresnaku
 C#m           G#m   A        E
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
 A         E         F#m    B
apik apik sayang aku ono sandingmu..

  E         G#m  C#m      G#m
senajan rekoso.. lilo tak lakoni
A           E    B
nganti suk kapan ra ngerti..
   A       B       E       C#m
mergo sliramu kuwi kehormatanku
  F#m                B
rungokno.. rungokno aku..

(Chorus)
     C#m       G#m   A       E
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
 A         E           F#m     B
apik apik sayang mergo ono tresnaku
     C#m       G#m   A        E
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
 A         E         F#m    B
apik apik sayang aku ono sandingmu..

(Int.) C#m A B E
       C#m A B..

      C#m       G#m   A        E
(mung siji panyuwunku aku lan uripmu
 A          E          F#m       B
apik apik sayang mergo ono tresnamu
     C#m       G#m   A          E
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
 A          E        F#m    B
apik apik sayang aku ono sandingmu..)

(Chorus)
 C#m           G#m   A       E
mung siji panyuwunku aku lan uripmu
 A         E           F#m       B
apik apik sayang mergo ono tresnaku..
     C#m       G#m   A        E
mung siji panyuwunku awan lan wengiku
 A         E         F#m    B       E
apik apik sayang aku ono sandingmu..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Posted on : by
Related Chords: