Kunci Gitar Manut Dalane Gusti - Aribowoid x Nia Febri feat. RCM Official



Berikut ini adalah chord gitar dari lagu berbahasa jawa berjudul Manut Dalane Gusti yang merupakan kolaborasi Aribowoid, Nia Febri & RCM Official. Lagu yang mereka bawakan merupakan ciptaan Aribowoid dan video klipnya telah dirilis pada 16 september 2021. Video klipnya tersebut telah tayang perdana di channel youtube AribowoID Official.

(Intro) F G C  -G

  F                G
remuk.. rasane ati iki..
    C           Em        Am
nganti.. kegowo tekane mimpi..
    Dm                    G
kelingan.. kabeh janji-janji..
                  C
sing ngawe lorone ati..

   F                    G
saiki.. kabeh mung dadi cerito..
  C      Em      Am
kowe.. kudu kuat nompo..
           Dm
aku lan sliramu bakal pisahan
    G                    C
ninggal loro lan semua kenangan..

 Dm             G
aku.. uwis kuat nompo..
 C     Em       Am
aku.. uwis kuat nyonggo..
         Dm         G
wis ra mikir loro..oo..
        C
aku ora popo..

(Chorus)
               F
nangdi-nangdi uwis tak kancani..
 G                 C
iso-isone kowe ora ngerteni
  Em            Am
kabeh roso jero ning ati
          Dm
aku uwes emoh dilarani..
       G                 C
dan saiki.. aku milih pergi..

               F
matur nuwun sampun ngerteni..
  G                     C
sepurane yen kowe milih pergi..
     Em            Am
dudu maksud ngelarani..
                Dm
nek wis ora tresno ngomong'o
 G              C
aku.. bakalan lungo..

(Int.) F  G  C E Am
       Dm  G  C..

 Dm             G
aku.. uwis kuat nompo..
 C     Em       Am
aku.. uwis kuat nyonggo..
         Dm         G
wis ra mikir loro..oo..
        C
aku ora popo..

(Chorus)
               F
nangdi-nangdi uwis tak kancani..
 G                 C
iso-isone kowe ora ngerteni
  Em            Am
kabeh roso jero ning ati
          Dm
aku uwes emoh dilarani..
       G                 C
dan saiki.. aku milih pergi..

               F
matur nuwun sampun ngerteni..
  G                     C
sepurane yen kowe milih pergi..
     Em            Am
dudu maksud ngelarani..
                Dm
nek wis ora tresno ngomong'o
 G              C
aku.. bakalan lungo..

              F
ora perlu tok getuni..
              G
ora perlu tok tangisi..
             C         Em
iki wes dadi pepesti dewe
      Am
ora dadi siji..

             Dm
pilihanku yo mung siji
                 G
nompo po sing di paringi
                     C
isaku mung manut dalane Gusti..

Chord Aribowoid

Chord Manut Dalane Gusti - Aribowoid x Nia Febri feat. RCM Official

Lihat Semua :