Kunci Gitar Lunga Ninggal Cerita - Aribowoid x Nita Reviana x Remzz



(Intro) F  G  C E Am
        F  G  C

F       G    C
aku disini.. menanti..
  F        G              C
meratapi semua yang telah terjadi..
 F            G
aku sing berjuang..
    C   -G/B Am
aku sing kelaran..
    F
aku mung iso pasrah
       G
mugo kowe.. bungah..

F     G        C
aku.. iseh kelingan..
 F           G           C
awak dewe mbiyen bermesraan..
      F          G
meski atimu dudu nggo aku
        C    -G/B       Am
nanging tresnoku kanggo awakmu
  F                     G
tulung ojo.. ninggalke aku..

(Chorus)
    F    G           C    Am
tresnoku wis kadung ilang..
  F            G         C
sepurane wis nggawe kowe kelaran
 F      G           C    Am
aku wis cukup wingi bertahan..
   F            G         C
ku mohon engkau kembali pulang..

 F               G
aku iseh tresno ugo iseh sayang
 C                   Am
aku wis berjuang supoyo kowe ra ilang
  F                  G
nanging kowe lungo milih uwong liyo
     C
opo aku kurang bondo
     C
opo aku kalah rupo..
  F                  G
tetep tak jalani sak kuate ati
   C             Am
sakdurunge aku tekan ning pati
   F               G
saiki aku dewe sih ono ning kene
      C                 G
ngenteni (ngenteni) nunggu kowe bali..

(Int.) F G C Am
       F G C
       F G C Am
       F G Am

(Chorus)
    F    G           C    Am
tresnoku wis kadung ilang..
  F            G         C
sepurane wis nggawe kowe kelaran
 F      G           C    Am
aku wis cukup wingi bertahan..
   F            G         C
ku mohon engkau kembali pulang..

    F    G           C    Am
tresnoku wis kadung ilang..
  F            G         C
sepurane wis nggawe kowe kelaran
 F      G           C    Am
aku wis cukup wingi bertahan..
   F            G         C
ku mohon engkau kembali pulang..
Lihat Semua Chord Aribowoid
Posted on : by
Related Chords: