Kunci Gitar Aribowoid x Gorat.id - Malioboro Ninggal Cerita



(Intro) Am  F  G  C E

Am                   F
 rembulan ing wengi iki..
G                 C         E
 ngelengake aku marang sliramu..
Am                  F
 kabeh wis tak lakoni..
G                    C     E
 dinggo bukti gedene tresnoku..

Am                F
 Malioboro sing dadi saksi..
C                E
 aku kesekso tekane saiki..
Am                  F
 kowe tego lungo tanpo ngabari
C                      E
 milih mlaku karo wong sing..
          E
tok tresnani..

(Chorus)
Am                 F
 Malioboro ninggal roso tresno..
G                   C         E
 cerito loro sing saiki tak roso..
Am                      F
 nggawe loro ning njero ati iki..
G                     G    Am
 lungamu ra bakal tak tangisi..

(Rapp)
Am                                    F
 di tempat ini aku ketemu marang sliramu
                                        G
jaremu mbiyen janji ra bakal ninggalke aku
                                  C
larane ati nggawe aku ra iso opo-opo
                 E
opo aku iki wis mbok anggep ora lilo

Am
 uwis tak iklaske, uwis tak pasrahke
F                                    G
 awakmu sing marake loro tekane seprene
                 G
Malioboro kang dadi saksi
              G
kabeh cerito, ben kabeh reti
        G
yen aku iki tau cidro..

(Int.) Am  F  G  C E
       Am  F  G  C E

Am                F
 Malioboro sing dadi saksi..
C                E
 aku kesekso tekane saiki..
Am                  F
 kowe tego lungo tanpo ngabari
C                      E
 milih mlaku karo wong sing..
          E
tok tresnani..

(Chorus)
Am                 F
 Malioboro ninggal roso tresno..
G                   C         E
 cerito loro sing saiki tak roso..
Am                      F
 nggawe loro ning njero ati iki..
G                     G    Am
 lungamu ra bakal tak tangisi..

                  F
Malioboro ninggal roso tresno..
G                   C         E
 cerito loro sing saiki tak roso..
Am                      F
 nggawe loro ning njero ati iki..
G                     G    Am
 lungamu ra bakal tak tangisi..

                 F
Malioboro kang dadi saksi
          G
kabeh cerito.. ben kabeh reti
G                   Am
yen aku.. iki tau cidro..
Lihat Semua Chord Aribowoid
Posted on : by
Related Chords: