Kunci Gitar Tresno Tanpo Restu - Aribowoid x Nita Reviana x Dhani KG



Capo di fret 5

(Intro) C D G Em
        C D G..

G            D
aku saiki.. iseh kelingan..
  Em            D       G
kowe sing tau nggawe atiku kelaran..
  Bm                    Em
saiki kabeh mung dadi.. cerito..
    C                   D
tresno mergo bondo.. pancen loro..

G                        D
mestine mbiyen awak dewe ora ketemu..
  Em         D         G
sepurane wis gawe loro atimu..
 Bm
aku ora nyongko
           Em
yen ora di restui wong tuo
    C                   D
mungkin iki dadi pilihanku
                      G
bakal ngilangke tresnoku..

(Reff)
C            D          G        Em
bakal tak tompo kabeh.. keputusanmu..
         Am         D         G
(dudu maksud ati.. iki ugo ngelarani..)
C              D          G    Em
yen pancen.. kuwi terbaik untukmu..
           Am         D           G
(tak tahan loro iki, aku njaluk bali..)

(Int.) C D G Em
       Am D G
       C D G Em
       Am D G

(Rapp)
  C                    D
jujur aku iki durung lilo tok tinggalke
         G
nanging aku sadar diri 
        Em
ora ono sing tak banggake
     Am
rung kuat ngragati
           D
opo meneh mbahagiake
       G
mulo kowe wani-wani
          G7
ninggalke aku ning kene
 C
aku nyobo ikhlas
         D
senajan ati babak bundas
       G
sabendino ngelus endas
        Em
mikirke kowe sing bablas
     Am
ati uwes (tatas..)
         D
sabar ku kliwat (batas..)
       G
awan wengi aku panas
          G
nyawang seko unimu nimas..

(Reff)
C            D          G        Em
bakal tak tompo kabeh.. keputusanmu..
         Am         D         G
(dudu maksud ati.. iki ugo ngelarani..)
C              D          G    Em
yen pancen.. kuwi terbaik untukmu..
           Am         D           G
(tak tahan loro iki, aku njaluk bali..)

C      D         G   Em
yen pancen.. iki akhire..
Am   D       G
kudu koyo ngene..
C   D            G      Em
aku bakal nerimo opo anane..
        Am         D       G
mugo Gusti paringi kuat atine..
        Am         D       G
mugo Gusti paringi kuat atine..



Tresno Tanpo Restu - Aribowoid x Nita Reviana x Dhani KG

(Intro) F G C Am
        F G C..

C            G
aku saiki.. iseh kelingan..
  Am            G       C
kowe sing tau nggawe atiku kelaran..
  Em                    Am
saiki kabeh mung dadi.. cerito..
    F                   G
tresno mergo bondo.. pancen loro..

C                        G
mestine mbiyen awak dewe ora ketemu..
  Am         G         C
sepurane wis gawe loro atimu..
 Em
aku ora nyongko
           Am
yen ora di restui wong tuo
    F                   G
mungkin iki dadi pilihanku
                      C
bakal ngilangke tresnoku..

(Reff)
F            G          C        Am
bakal tak tompo kabeh.. keputusanmu..
         Dm         G         C
(dudu maksud ati.. iki ugo ngelarani..)
F              G          C    Am
yen pancen.. kuwi terbaik untukmu..
           Dm         G           C
(tak tahan loro iki, aku njaluk bali..)

(Int.) F G C Am
       Dm G C
       F G C Am
       Dm G C

(Rapp)
  F                    G
jujur aku iki durung lilo tok tinggalke
         C
nanging aku sadar diri 
        Am
ora ono sing tak banggake
     Dm
rung kuat ngragati
           G
opo meneh mbahagiake
       C
mulo kowe wani-wani
          C7
ninggalke aku ning kene
 F
aku nyobo ikhlas
         G
senajan ati babak bundas
       C
sabendino ngelus endas
        Am
mikirke kowe sing bablas
     Dm
ati uwes (tatas..)
         G
sabar ku kliwat (batas..)
       C
awan wengi aku panas
          C
nyawang seko unimu nimas..

(Reff)
F            G          C        Am
bakal tak tompo kabeh.. keputusanmu..
         Dm         G         C
(dudu maksud ati.. iki ugo ngelarani..)
F              G          C    Am
yen pancen.. kuwi terbaik untukmu..
           Dm         G           C
(tak tahan loro iki, aku njaluk bali..)

F      G         C   Am
yen pancen.. iki akhire..
Dm   G       C
kudu koyo ngene..
F   G            C      Am
aku bakal nerimo opo anane..
        Dm         G       C
mugo Gusti paringi kuat atine..
        Dm         G       C
mugo Gusti paringi kuat atine..
Lihat Semua :

Aribowoid

Chord Kunci Gitar lainnya: