Kunci Gitar Bubaran Wae - Sitod LAVORA feat. Aribowoid Chord



Capo : fret 2

(Intro) F  G  Em  Am
        Dm  G  C  G..

  C           G           Am
kabeh dalan.. wis tak liwati..
  F          G          C
supoyo anggonmu iso ngerteni..
F        G   Em         Am
 kabeh coro.. wis tak cobo..
Dm                     G
 nanging bayangmu.. ra iso lungo..

C        G           Am
 kenanganmu.. sing wingi..
F      G          C
 aku durung iso lali..
F          G             Em    Am
 wis tak cobo ngikhlaske kowe..
Dm                   G
 nanging sayangku.. iseh kanggo kowe..

(Int.) F G C..

(Chorus)
          F            G
wes tak jogo.. perasaanku..
            Em                Am
ning kowe malah.. nglarani atiku..
A          Dm                G
aku wes ra betah.. karo polahmu..
  C
lungo'o..

          F               G
mending saiki.. bubaran wae..
             Em             Am
timbang loro sing.. tak rasake..
A         Dm          G           C
hubungan iki.. wes ra iso.. dibenake..

(Int.) F  G  Em  Am
       Dm  G  C  G..

C        G           Am
 kenanganmu.. sing wingi..
F      G          C
 aku durung iso lali..
F          G             Em    Am
 wis tak cobo ngikhlaske kowe..
Dm                   G
 nanging sayangku.. iseh kanggo kowe..

(Chorus)
          F            G
wes tak jogo.. perasaanku..
            Em                Am
ning kowe malah.. nglarani atiku..
A          Dm                G
aku wes ra betah.. karo polahmu..
  C
lungo'o..

          F               G
mending saiki.. bubaran wae..
             Em             Am
timbang loro sing.. tak rasake..
A         Dm
hubungan iki..
       G           C   Am
wes ra iso.. dibenake..
          Dm
hubungan iki..
       G           C   C-G-C
wes ra iso.. dibenake..



Bubaran Wae - Sitod LAVORA feat. Aribowoid

(Intro) G  A  F#m  Bm
        Em  A  D  A..

  D           A           Bm
kabeh dalan.. wis tak liwati..
  G          A          D
supoyo anggonmu iso ngerteni..
G        A   F#m        Bm
 kabeh coro.. wis tak cobo..
Em                     A
 nanging bayangmu.. ra iso lungo..

D        A           Bm
 kenanganmu.. sing wingi..
G      A          D
 aku durung iso lali..
G          A             F#m   Bm
 wis tak cobo ngikhlaske kowe..
Em                   A
 nanging sayangku.. iseh kanggo kowe..

(Int.) G A D..

(Chorus)
          G            A
wes tak jogo.. perasaanku..
            F#m               Bm
ning kowe malah.. nglarani atiku..
B          Em                A
aku wes ra betah.. karo polahmu..
  D
lungo'o..

          G               A
mending saiki.. bubaran wae..
             F#m            Bm
timbang loro sing.. tak rasake..
B         Em          A           D
hubungan iki.. wes ra iso.. dibenake..

(Int.) G  A  F#m  Bm
       Em  A  D  A..

D        A           Bm
 kenanganmu.. sing wingi..
G      A          D
 aku durung iso lali..
G          A             F#m   Bm
 wis tak cobo ngikhlaske kowe..
Em                   A
 nanging sayangku.. iseh kanggo kowe..

(Chorus)
          G            A
wes tak jogo.. perasaanku..
            F#m               Bm
ning kowe malah.. nglarani atiku..
B          Em                A
aku wes ra betah.. karo polahmu..
  D
lungo'o..

          G               A
mending saiki.. bubaran wae..
             F#m            Bm
timbang loro sing.. tak rasake..
B         Em
hubungan iki..
       A           D   Bm
wes ra iso.. dibenake..
          Em
hubungan iki..
       A           D   D-A-D
wes ra iso.. dibenake..

Chord Bubaran Wae - Sitod LAVORA feat. Aribowoid

Lihat Semua :