Kunci Gitar Anggun Pramudita - Sun Tulis



(Intro) Am F Dm Am
        C Dm Bm E Am

Am          F
sun tulis aran riko..
Dm                  Am
ring.. njero lubuk ati iki..
C                  Dm
mergo wis sun temokno..
       E               Am
hang biso.. njogo ati iki..

Am                 F
sing gampang.. sun duweni riko
   G           Am
mergo sadar.. isun wong sing ono
      C                        Dm
mung ono.. roso welas ring ati iki..
  E                 Am
riko.. biso sun duweni..

(Intro) Am Dm G C
        F Dm E..

(Chorus)
         Am                    Dm
sun titipno welas iki kanggo riko..
         G
hang sun simpen
                      C     E
sun genggem lan sun sayangi..
          Am                        Dm
sing perduli halangan nong ngarep moto..
          G
hang sung sayang
                     E
sing ono maning mung riko..

(Int.) F G Am..

Am          F
sun tulis aran riko..
Dm                  Am
ring.. njero lubuk ati iki..
C                  Dm
mergo wis sun temokno..
       E               Am
hang biso.. njogo ati iki..

Am                 F
sing gampang.. sun duweni riko
   G           Am
mergo sadar.. isun wong sing ono
      C                        Dm
mung ono.. roso welas ring ati iki..
  E                 Am
riko.. biso sun duweni..

(Intro) Am Dm G C
        F Dm E..

(Chorus)
         Am                    Dm
sun titipno welas iki kanggo riko..
         G
hang sun simpen
                      C     E
sun genggem lan sun sayangi..
          Am                        Dm
sing perduli halangan nong ngarep moto..
          G
hang sung sayang
                     E
sing ono maning mung riko..

         Am                    Dm
sun titipno welas iki kanggo riko..
         G
hang sun simpen
                      C     E
sun genggem lan sun sayangi..
          Am                        Dm
sing perduli halangan nong ngarep moto..
          G
hang sung sayang
                     E    F G Am
sing ono maning mung riko..
Lihat Semua Chord Anggun Pramudita
Posted on : by
Related Chords: