Kunci Gitar Wawan Cool - Ra Sepiro



(Intro) C G/B Am G F Fm G

C         G/B
sabendino barengan
    Am         G
ngancani raono batesan
  F              Em
kowe sing selalu tak sayang
  Dm                G
lungamu ninggal kenangan..

C             G/B
kowe sing tak tenani
  Am              G
nanging setiyamu mblenjani
    F          Em
wes cukup loro ning ati
    Dm                    G
tak likakke timbang nggelani..

(Chorus)
       C          G
aku pancen ra sepiro
       Am          G
aku yo ra sugih bondo
          F          C
nanging setiya ku ro kowe
       Dm       G
tulus ati sak tenane

            C          G
kowe sing selalu tak jogo
          Am         G
nanging kowe malah ngliyo
         F       C
kurang piye le gemati
         Dm         C
tegane kowe ninggal janji..

(Int.) C G/B Am G F Fm G

C             G/B
kowe sing tak tenani
  Am              G
nanging setiyamu mblenjani
    F          Em
wes cukup loro ning ati
    Dm                    G
tak likakke timbang nggelani..

(Chorus)
       C          G
aku pancen ra sepiro
       Am          G
aku yo ra sugih bondo
          F          C
nanging setiya ku ro kowe
       Dm       G
tulus ati sak tenane

            C          G
kowe sing selalu tak jogo
          Am         G
nanging kowe malah ngliyo
         F       C
kurang piye le gemati
         Dm         C
tegane kowe ninggal janji..

       C          G
aku pancen ra sepiro
       Am          G
aku yo ra sugih bondo
          F          C
nanging setiya ku ro kowe
       Dm       G
tulus ati sak tenane

            C          G
kowe sing selalu tak jogo
          Am         G
nanging kowe malah ngliyo
         F       C
kurang piye le gemati
         Dm         C
tegane kowe ninggal janji..

         F        G
yen sok mben kowe nangis
           Em        Am
kowe bakal eling larane
         Dm              G         C
aku sing ning kene mung mbok sepeleke



Wawan Cool - Ra Sepiro

(Intro) A E/G# F#m E D Dm E

A         E/G#
sabendino barengan
    F#m        E
ngancani raono batesan
  D              C#m
kowe sing selalu tak sayang
  Bm                E
lungamu ninggal kenangan..

A             E/G#
kowe sing tak tenani
  F#m             E
nanging setiyamu mblenjani
    D          C#m
wes cukup loro ning ati
    Bm                    E
tak likakke timbang nggelani..

(Chorus)
       A          E
aku pancen ra sepiro
       F#m         E
aku yo ra sugih bondo
          D          A
nanging setiya ku ro kowe
       Bm       E
tulus ati sak tenane

            A          E
kowe sing selalu tak jogo
          F#m        E
nanging kowe malah ngliyo
         D       A
kurang piye le gemati
         Bm         A
tegane kowe ninggal janji..

(Int.) A E/G# F#m E D Dm E

A             E/G#
kowe sing tak tenani
  F#m             E
nanging setiyamu mblenjani
    D          C#m
wes cukup loro ning ati
    Bm                    E
tak likakke timbang nggelani..

(Chorus)
       A          E
aku pancen ra sepiro
       F#m         E
aku yo ra sugih bondo
          D          A
nanging setiya ku ro kowe
       Bm       E
tulus ati sak tenane

            A          E
kowe sing selalu tak jogo
          F#m        E
nanging kowe malah ngliyo
         D       A
kurang piye le gemati
         Bm         A
tegane kowe ninggal janji..

       A          E
aku pancen ra sepiro
       F#m         E
aku yo ra sugih bondo
          D          A
nanging setiya ku ro kowe
       Bm       E
tulus ati sak tenane

            A          E
kowe sing selalu tak jogo
          F#m        E
nanging kowe malah ngliyo
         D       A
kurang piye le gemati
         Bm         A
tegane kowe ninggal janji..

         D        E
yen sok mben kowe nangis
           C#m       F#m
kowe bakal eling larane
         Bm              E         A
aku sing ning kene mung mbok sepeleke
Lihat Semua Chord Wawan Cool
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.