Kunci Gitar Anggun Pramudita - Duwe Tah Using



Capo di fret 1

    Am          G
heeiye.. kari loro..
         Am    D      Em
duwe tah using.. roso rumongso..

(Intro) Am  G  Am D Em

Em    G        G           D
nong alas nggolet kayu nangka..
Em       Am      G         Em
nong.. kelir.. liwat kalipuro..
Em     G        G        D
kari lawas riko sing ono teko..
Am                 G         Em
roso kwatir.. nong ati mesti ono..

Em     G       G           D
sing luput krentege bathin iki..
Em      Am      G        Am
rungu kabar gok riko wis laki..
G                           D
semendhal, semendhal rasane ati..
Em           Am          G        Em
hang sun welasi teko nggowo wohe ati..

(Chorus)
D        Am    D        Em
masiyo saiki riko wis laki..
D      Am        D     Em
welas isun angel di ilangi..

Em              Am
sak temene tatu bathin iki..
   G        D
nyawang.. riko..
                   Em
wis nyandhing wong liyo..

Em                  Am
tambah maning perih bathin iki
  G       D
noleh.. riko..
              Em
wis nggendong bayi..

    Am          G
heeiye.. kari loro..
         Am    D        Em
duwe tah using.. roso rumongso..

    Am          G
heeiye.. kari loro..
         Am    D        Em
duwe tah using.. roso rumongso..

(Int.) Em... Em...
       Em... Em...

Em     G       G           D
sing luput krentege bathin iki..
Em      Am      G        Am
rungu kabar gok riko wis laki..
G                           D
semendhal, semendhal rasane ati..
Em           Am          G        Em
hang sun welasi teko nggowo wohe ati..

(Chorus)
D        Am    D        Em
masiyo saiki riko wis laki..
D      Am        D     Em
welas isun angel di ilangi..

Em              Am
sak temene tatu bathin iki..
   G        D
nyawang.. riko..
                   Em
wis nyandhing wong liyo..

Em                  Am
tambah maning perih bathin iki
  G       D
noleh.. riko..
              Em
wis nggendong bayi..

    Am          G
heeiye.. kari loro..
         Am    D        Em
duwe tah using.. roso rumongso..

    Am          G
heeiye.. kari loro..
         Am    D        Em
duwe tah using.. roso rumongso..

(Outro) Em...



Anggun Pramudita - Duwe Tah Using

    A#m         G#
heeiye.. kari loro..
         A#m   D#     Fm
duwe tah using.. roso rumongso..

(Intro) A#m  G#  A#m D# Fm

Fm    G#       G#          D#
nong alas nggolet kayu nangka..
Fm       A#m     G#        Fm
nong.. kelir.. liwat kalipuro..
Fm     G#       G#       D#
kari lawas riko sing ono teko..
A#m                G#        Fm
roso kwatir.. nong ati mesti ono..

Fm     G#      G#          D#
sing luput krentege bathin iki..
Fm      A#m     G#       A#m
rungu kabar gok riko wis laki..
G#                          D#
semendhal, semendhal rasane ati..
Fm           A#m         G#       Fm
hang sun welasi teko nggowo wohe ati..

(Chorus)
D#       A#m   D#       Fm
masiyo saiki riko wis laki..
D#     A#m       D#    Fm
welas isun angel di ilangi..

Fm              A#m
sak temene tatu bathin iki..
   G#       D#
nyawang.. riko..
                   Fm
wis nyandhing wong liyo..

Fm                  A#m
tambah maning perih bathin iki
  G#      D#
noleh.. riko..
              Fm
wis nggendong bayi..

    A#m         G#
heeiye.. kari loro..
         A#m   D#       Fm
duwe tah using.. roso rumongso..

    A#m         G#
heeiye.. kari loro..
         A#m   D#       Fm
duwe tah using.. roso rumongso..

(Int.) Fm... Fm...
       Fm... Fm...

Fm     G#      G#          D#
sing luput krentege bathin iki..
Fm      A#m     G#       A#m
rungu kabar gok riko wis laki..
G#                          D#
semendhal, semendhal rasane ati..
Fm           A#m         G#       Fm
hang sun welasi teko nggowo wohe ati..

(Chorus)
D#       A#m   D#       Fm
masiyo saiki riko wis laki..
D#     A#m       D#    Fm
welas isun angel di ilangi..

Fm              A#m
sak temene tatu bathin iki..
   G#       D#
nyawang.. riko..
                   Fm
wis nyandhing wong liyo..

Fm                  A#m
tambah maning perih bathin iki
  G#      D#
noleh.. riko..
              Fm
wis nggendong bayi..

    A#m         G#
heeiye.. kari loro..
         A#m   D#       Fm
duwe tah using.. roso rumongso..

    A#m         G#
heeiye.. kari loro..
         A#m   D#       Fm
duwe tah using.. roso rumongso..

(Outro) Fm...
Lihat Semua Chord Anggun Pramudita
Posted on : by
Related Chords: