Kunci Gitar Anggun Pramudita - Siji Roso



Capo di fret 1

(Intro) Em D Am D Em..
        Bm  Em  Am  D  G B
        Am  Em  Bm D Em
        Am Bm Em

             D
kadhung wis sing ono..
Am              Em
 nong ati buru keroso..
                  G
nggawe batin sun kesikso..
Am          Em
 urip tanpo.. riko..

      Am             Em
sun lilakno.. riko menyang..
      Am          B
sun lilakno.. paribasane..
Am     Em
 riko ilang..

               D
kari abot sun rasakno..
Am                      Em
 sampek kangelan sung nglalekno..
                G
siji roso hang sun gowo..
Am                    Em
 yo mung welas kanggo riko..

(Chorus)
             Am
tanpo isun sadari
                   Em
tekan riko koyo nyoto..
               Am
tanpo isun sadari
                         G
kadhung riko yo wis sing ono
                         Am
kadang nggondo kembang wangi
         D         Em
kadang teko noring ngimpi..

(Intro) Am Em Am B..
        Am Em..

             D
kadhung wis sing ono..
Am              Em
 nong ati buru keroso..
                  G
nggawe batin sun kesikso..
Am          Em
 urip tanpo.. riko..

      Am             Em
sun lilakno.. riko menyang..
         Am       B
sun lilakno.. paribasane..
Am     Em
 riko ilang..

               D
kari abot sun rasakno..
Am                      Em
 sampek kangelan sung nglalekno..
                G
siji roso hang sun gowo..
Am                    Em
 yo mung welas kanggo riko..

(Chorus)
             Am
tanpo isun sadari
                   Em
tekan riko koyo nyoto..
               Am
tanpo isun sadari
                         G
kadhung riko yo wis sing ono
                         Am
kadang nggondo kembang wangi
         D         Em
kadang teko noring ngimpi..

             Am
tanpo isun sadari
                   Em
tekan riko koyo nyoto..
               Am
tanpo isun sadari
                         G
kadhung riko yo wis sing ono
                         Am
kadang nggondo kembang wangi
         D         Em
kadang teko noring ngimpi..

(Outro) Am D Em



Anggun Pramudita - Siji Roso

(Intro) Fm D# A#m D# Fm..
        Cm  Fm  A#m  D#  G# C
        A#m  Fm  Cm D# Fm
        A#m Cm Fm

             D#
kadhung wis sing ono..
A#m             Fm
 nong ati buru keroso..
                  G#
nggawe batin sun kesikso..
A#m         Fm
 urip tanpo.. riko..

      A#m            Fm
sun lilakno.. riko menyang..
      A#m         C
sun lilakno.. paribasane..
A#m    Fm
 riko ilang..

               D#
kari abot sun rasakno..
A#m                     Fm
 sampek kangelan sung nglalekno..
                G#
siji roso hang sun gowo..
A#m                   Fm
 yo mung welas kanggo riko..

(Chorus)
             A#m
tanpo isun sadari
                   Fm
tekan riko koyo nyoto..
               A#m
tanpo isun sadari
                         G#
kadhung riko yo wis sing ono
                         A#m
kadang nggondo kembang wangi
         D#        Fm
kadang teko noring ngimpi..

(Int.) A#m Fm A#m C..
       A#m Fm..

             D#
kadhung wis sing ono..
A#m             Fm
 nong ati buru keroso..
                  G#
nggawe batin sun kesikso..
A#m         Fm
 urip tanpo.. riko..

      A#m            Fm
sun lilakno.. riko menyang..
         A#m      C
sun lilakno.. paribasane..
A#m    Fm
 riko ilang..

               D#
kari abot sun rasakno..
A#m                     Fm
 sampek kangelan sung nglalekno..
                G#
siji roso hang sun gowo..
A#m                   Fm
 yo mung welas kanggo riko..

(Chorus)
             A#m
tanpo isun sadari
                   Fm
tekan riko koyo nyoto..
               A#m
tanpo isun sadari
                         G#
kadhung riko yo wis sing ono
                         A#m
kadang nggondo kembang wangi
         D#        Fm
kadang teko noring ngimpi..

             A#m
tanpo isun sadari
                   Fm
tekan riko koyo nyoto..
               A#m
tanpo isun sadari
                         G#
kadhung riko yo wis sing ono
                         A#m
kadang nggondo kembang wangi
         D#        Fm
kadang teko noring ngimpi..

(Outro) A#m D# Fm
Lihat Semua Chord Anggun Pramudita
Posted on : by
Related Chords: