Kunci Gitar Anggun Pramudita - Munting



Capo di fret 4

    Am               Dm
ojo riko teko teko maning..
       G                 Am
kadung mung gawe isun munting..
     Am                   Dm
isun wis sing arep loro maning..
       G           Em      Am
bangur riko sing gawe isun iling..

(Intro) Am G G Am
        Am G G Am

Am                   G
 welas hang isun suguhi..
G                      Am
 kok riko bales ngelarani..
Am                     G
 welas ring ati hang suci..
G                  Am
 kok tego riko kotori..

(Intro) F G Am

Am                    G
 padahal isun wis setiyo..
G                 Am
 kok riko ngeliyo ati..
Am                   G
 padahal isun wis nyepuro..
G                  Am
 kok riko balen baleni..

 Dm                    Am
isun.. wis sing arep maning..
 G     Em          Am
isun.. wis sing demen maning..

(Chorus)
    Am               Dm
ojo riko teko teko maning..
       G                 Am
kadung mung gawe isun munting..
     Am                   Dm
isun wis sing arep loro maning..
       G           Em      Am
bangur riko sing gawe isun iling..

(Int.) Am Dm G Am
       Am Dm F G Am

Am                    G
 padahal isun wis setiyo..
G                 Am
 kok riko ngeliyo ati..
Am                   G
 padahal isun wis nyepuro..
G                  Am
 kok riko balen baleni..

 Dm                    Am
isun.. wis sing arep maning..
 G     Em          Am
isun.. wis sing demen maning..

(Chorus)
    Am               Dm
ojo riko teko teko maning..
       G                 Am
kadung mung gawe isun munting..
     Am                   Dm
isun wis sing arep loro maning..
       G           Em      Am
bangur riko sing gawe isun iling..

    Am               Dm
ojo riko teko teko maning..
       G                 Am
kadung mung gawe isun munting..
     Am                   Dm
isun wis sing arep loro maning..
       G           Em   Am
bangur riko sing gawe isun iling..

(Outro) Dm Em Am



Anggun Pramudita - Munting

    C#m              F#m
ojo riko teko teko maning..
       B                 C#m
kadung mung gawe isun munting..
     C#m                  F#m
isun wis sing arep loro maning..
       B           G#m     C#m
bangur riko sing gawe isun iling..

(Intro) C#m B B C#m
        C#m B B C#m

C#m                  B
 welas hang isun suguhi..
B                      C#m
 kok riko bales ngelarani..
C#m                    B
 welas ring ati hang suci..
B                  C#m
 kok tego riko kotori..

(Intro) A B C#m

C#m                   B
 padahal isun wis setiyo..
B                 C#m
 kok riko ngeliyo ati..
C#m                  B
 padahal isun wis nyepuro..
B                  C#m
 kok riko balen baleni..

 F#m                   C#m
isun.. wis sing arep maning..
 B     G#m         C#m
isun.. wis sing demen maning..

(Chorus)
    C#m              F#m
ojo riko teko teko maning..
       B                 C#m
kadung mung gawe isun munting..
     C#m                  F#m
isun wis sing arep loro maning..
       B           G#m     C#m
bangur riko sing gawe isun iling..

(Int.) C#m F#m B C#m
       C#m F#m A B C#m

C#m                   B
 padahal isun wis setiyo..
B                 C#m
 kok riko ngeliyo ati..
C#m                  B
 padahal isun wis nyepuro..
B                  C#m
 kok riko balen baleni..

 F#m                   C#m
isun.. wis sing arep maning..
 B     G#m         C#m
isun.. wis sing demen maning..

(Chorus)
    C#m              F#m
ojo riko teko teko maning..
       B                 C#m
kadung mung gawe isun munting..
     C#m                  F#m
isun wis sing arep loro maning..
       B           G#m     C#m
bangur riko sing gawe isun iling..

    C#m              F#m
ojo riko teko teko maning..
       B                 C#m
kadung mung gawe isun munting..
     C#m                  F#m
isun wis sing arep loro maning..
       B           G#m  C#m
bangur riko sing gawe isun iling..

(Outro) F#m G#m C#m
Lihat Semua Chord Anggun Pramudita
Posted on : by
Related Chords: