Kunci Gitar Yowis Ben - Urip Mulyo Chord



(Intro) C  F  Dm  G
        C  F  Dm  G..

C                     F
 oleh penguripan sing tentrem..
                  C
ayem ning njero dodo..
                        F
kanggo mangan kabeh wis marem..
     F    G   C
(ora kudu rekoso..)

                   F
kuwi namung mbayangno..
    G           C
ora ono sing nyoto..
                   F
rino wengi aku wis kerjo..
        G         (F)
nanging durung keroso..

(Int.) F   G  E  Am
        (huu.. huu..)
       F   G   C
        (huu..uu..)

(Chorus)
F           G
 golek urip ning dunyo..
C        Am
 gaweane sengsoro..
          Dm      G
nanging kudu podo..
             C
nyambut gawe sing roso..
 C-Dm-Em-G-F
(haa--a--a-a..)

            G
pasrah karo Sing Kuoso..
       C        Bb     Am
rausah nyusahno wong liyo..
       Dm        G
mugo-mugo.. iso urip..
        C  F  Dm  G
sing mulyo..

C                     F
 dadi wong sing uripe mulyo..
                     C
pinginane wong sak dunyo..
                      F
ojo nganggo coro sing ala..
        F     G      C
nyolong hak'e wong liyo..

                F
ora nganggo suloyo..
      G            C
ileng karo Sing Kuoso..
                    F
mugo oleh urip sing mulyo..
        G           (F)
tentrem ning njero jiwo..

(Int.) F   G  E  Am
        (huu.. huu..)
       F   G   C
        (huu..uu..)

(Chorus)
F           G
 golek urip ning dunyo..
C        Am
 gaweane sengsoro..
          Dm      G
nanging kudu podo..
             C
nyambut gawe sing roso..
 C-Dm-Em-G-F
(haa--a--a-a..)

            G
pasrah karo Sing Kuoso..
       C        Bb     Am
rausah nyusahno wong liyo..
       Dm        G
mugo-mugo.. iso urip..
        C           F
sing mulyo.. (haaa aa..)

           G
golek urip ning dunyo..
C        Am
 gaweane sengsoro..
          Dm      G
nanging kudu podo..
             C
nyambut gawe sing roso..
 C-Dm-Em-G-F
(haa--a--a-a..)

F            G
 pasrah karo Sing Kuoso..
       C        Bb     Am
rausah nyusahno wong liyo..
       Dm      G            (F)
mugo-mugo iso urip.. sing mulyo..

(Outro) F   G  E  Am
         (huu.. huu..)
        F   G   C..
         (huu..uu..)



Yowis Ben - Urip Mulyo

(Intro) A  D  Bm  E
        A  D  Bm  E..

A                     D
 oleh penguripan sing tentrem..
                  A
ayem ning njero dodo..
                        D
kanggo mangan kabeh wis marem..
     D    E   A
(ora kudu rekoso..)

                   D
kuwi namung mbayangno..
    E           A
ora ono sing nyoto..
                   D
rino wengi aku wis kerjo..
        E         (D)
nanging durung keroso..

(Int.) D   E  C#  F#m
        (huu..  huu..)
       D   E   A
        (huu..uu..)

(Chorus)
D           E
 golek urip ning dunyo..
A        F#m
 gaweane sengsoro..
          Bm      E
nanging kudu podo..
             A
nyambut gawe sing roso..
 A-Bm-C#m-E-D
(haa--a---a-a..)

            E
pasrah karo Sing Kuoso..
       A        G      F#m
rausah nyusahno wong liyo..
       Bm        E
mugo-mugo.. iso urip..
        A  D  Bm  E
sing mulyo..

A                     D
 dadi wong sing uripe mulyo..
                     A
pinginane wong sak dunyo..
                      D
ojo nganggo coro sing ala..
        D     E      A
nyolong hak'e wong liyo..

                D
ora nganggo suloyo..
      E            A
ileng karo Sing Kuoso..
                    D
mugo oleh urip sing mulyo..
        E           (D)
tentrem ning njero jiwo..

(Int.) D   E  C#  F#m
        (huu..  huu..)
       D   E   A
        (huu..uu..)

(Chorus)
D           E
 golek urip ning dunyo..
A        F#m
 gaweane sengsoro..
          Bm      E
nanging kudu podo..
             A
nyambut gawe sing roso..
 A-Bm-C#m-E-D
(haa--a---a-a..)

            E
pasrah karo Sing Kuoso..
       A        G      F#m
rausah nyusahno wong liyo..
       Bm        E
mugo-mugo.. iso urip..
        A           D
sing mulyo.. (haaa aa..)

           E
golek urip ning dunyo..
A        F#m
 gaweane sengsoro..
          Bm      E
nanging kudu podo..
             A
nyambut gawe sing roso..
 A-Bm-C#m-E-D
(haa--a---a-a..)

D            E
 pasrah karo Sing Kuoso..
       A        G      F#m
rausah nyusahno wong liyo..
       Bm      E            (D)
mugo-mugo iso urip.. sing mulyo..

(Outro) D   E  C#  F#m
         (huu..  huu..)
        D   E   A..
         (huu..uu..)

Chord Yowis Ben - Urip Mulyo

Lihat Semua :