Kunci Gitar Yowis Ben - Ojo Bolos Pelajaran



(Intro) G C G C G C G C
        G C G C G C G C G..

G
isuk-isuk budal sekolah..
Bm
males'e kok yo weladalah
C
budal durung sarapan
Am                     G
nesa nesu mlaku ning dalan..

G
sakwis'e tekan sekolahan..
Bm
guru mulai nulis ning papan
C
ayo mulai sinau
Am                       G
pantang menyerah terus maju..

(Chorus)
       D            Em
pendidikan.. gawe masa depan..
                 C
yo butuh pengorbanan
                 D
ayo ndang diwujudkan
                G
ojo bolos pelajaran..

       D            Em
pendidikan.. gawe masa depan..
                 C
yo butuh pengorbanan
                 D
ayo ndang diwujudkan
                G
ojo bolos pelajaran..

G
nimbo ilmu kuwi sing genah..
Bm
ojo mandeg lan terus pasrah..
C
pancen akeh cobaan
Am                     G
ayo monggo cepet sukseskan..

G
hey rek ojo kakean dolan..
Bm
pikirno pisan pelajaran
C
sekolah'o sing pinter
 Am                  G
mbesok yen gede dadi dokter..

(Chorus)
       D            Em
pendidikan.. gawe masa depan..
                 C
yo butuh pengorbanan
                 D
ayo ndang diwujudkan
                G
ojo bolos pelajaran..

       D            Em
pendidikan.. gawe masa depan..
                 C
yo butuh pengorbanan
                 D
ayo ndang diwujudkan
                G
ojo bolos pelajaran..

(Intro) G C G C G C G C

    G        Bm
nanana.. nanana.. nana..
  C      Am     G
nanana nanana nana..
    G        Bm
nanana.. nanana.. nana..
  C      Am     G
nanana nanana nana..

(Chorus)
       D            Em
pendidikan.. gawe masa depan..
                 C
yo butuh pengorbanan
                 D
ayo ndang diwujudkan
                G
ojo bolos pelajaran..

       D            Em
pendidikan.. gawe masa depan..
                 C
yo butuh pengorbanan
                 D
ayo ndang diwujudkan
                G
ojo bolos pelajaran..

(Outro) G C G C G C G C G
Lihat Semua Chord Yowis Ben
Posted on : by
Related Chords: