Kunci Gitar Yowis Ben - Lagu Galau (OST Yowis Ben 2)



Lagu Galau ini diciptakan oleh Bayu Skak & Andhika Triyadi dan merupakan original soundtrack dari film Yowis Ben 2.

Capo di fret 1

(Intro) C C Bb C
        C C Bb C
        C..

C                  Am
jare ibuku luwih penak loro untu
      F          G         C  G
loro ati nggawe awak iso kuru..
C                     Am
gak iso maju, mikir terus dalan buntu
         F          G             C
mlongo karo galau saben malem minggu..

Am      F          C
  mikir kok dadi soro..
Am       F          C     G
  nangis malah dadi sengsoro
Am    F          C  G
  kakean mangan ati..
  F           G
risih.. nggateli..

(Chorus)
          Am     F
wis tak lakoni kabeh..
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
          C         G
kowe sing tak tresnani..

          Am     F
wis tak lakoni kabeh
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
       C         G
awakmu tak tresnani..

(Intro) C C Bb C
        C C Bb C

C                    Am
aku gak wedi nek misale kowe lali
      F               G       C
karo opo sing wes tak lakoni iki
C                    Am
dadi saiki sakwise kabeh wis mari
         F        G
tak arep kowe iso ilang minggat
G
lungo wes rausah bali

Am      F          C
  mikir kok dadi soro..
Am       F          C     G
  nangis malah dadi sengsoro
Am    F          C  G
  kakean mangan ati..
  F           G
risih.. nggateli..

(Chorus)
          Am     F
wis tak lakoni kabeh..
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
          C         G
kowe sing tak tresnani..

          Am     F
wis tak lakoni kabeh
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
       C         G
awakmu tak tresnani..

Am      F          C
  mikir kok dadi soro..
Am       F          C     G
  nangis malah dadi sengsoro
Am    F          C  G
  kakean mangan ati..
  F           G
risih.. nggateli..

(Chorus)
          Am     F
wis tak lakoni kabeh..
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
          C         G
kowe sing tak tresnani..

          Am     F
wis tak lakoni kabeh
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
       C         G
awakmu tak tresnani..

          Am     F
wis tak lakoni kabeh..
     C       G
sing kon karepi..
         Am       F
ra perlu mikir pindo
          C         G  F
kowe sing tak tresnani..
Lihat Semua Chord Yowis Ben
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.