Kunci Gitar Yowis Ben - Kudune Siji Chord



(Intro) C  F G
        C  F G
        C  F G
        C  G..

      C
tombo ati..
F        G             C
gunung laut wis tak lampahi..
F       G             Am
seko mbiyen wis tak goleki..
      D           Dm
tak enteni.. rino wengi..
F         G               C
kanggo tentrem ning njero ati..
F     G         C     G
kowe aku kudune siji..

      C
tombo ati..
F    G                C
ora ono sing iso nggenteni..
F       G            Am
seko mbiyen nganti saiki..
     D             Dm
rino wengi.. tak enteni..
F         G               C
kanggo tentrem ning njero ati..
F     G         C     -F G
kowe aku kudune siji..

F    Fm
 rasane tresno..
Em
 ning njero dodo..
F        Fm         G
 podo campur reno-reno..

(Chorus)
C         F    G
 senajan aku luput ngapuro
C              F     G        Am
nanging tresno ning atiku tenanan..
     D             Dm
rino wengi.. tak enteni..
F         G               C
kanggo tentrem ning njero ati..
F     G         C     F-F-G-G
kowe aku kudune siji..

      C
tombo ati..
F       G              C
susah seneng wis tak lakoni
F        G               Am
tenan Gusti sing iso nyekseni..
      D           Dm
tak enteni.. rino wengi..
F         G               C
kanggo tentrem ning njero ati..
F     G         C     C-Dm-Em-G
kowe aku kudune siji..

F    Fm
 rasane tresno..
Em
 ning njero dodo..
F        Fm         G
 podo campur reno-reno..

(Chorus)
C         F    G
 senajan aku luput ngapuro
C              F     G        Am
nanging tresno ning atiku tenanan..
     D             Dm
rino wengi.. tak enteni..
F         G               C
kanggo tentrem ning njero ati..
F     G         C
kowe aku kudune siji..

(Int.) F Fm Em..
       F Fm Em G
       F Fm G  -A

      D
tombo ati..
G        A             D
gunung laut wis tak lampahi..
G       A             Bm
seko mbiyen wis tak goleki..
      E           Em
tak enteni.. rino wengi..
G         A               D
kanggo tentrem ning njero ati..
G     A         D     G-G-A-A
kowe aku kudune siji..

(Chorus)
D         G    A
 senajan aku luput ngapuro
D              G     A        Bm
nanging tresno ning atiku tenanan..
     E             Em
rino wengi.. tak enteni..
G         A               D
kanggo tentrem ning njero ati..
G     A         D
kowe aku kudune siji..
G         A               D
kanggo tentrem ning njero ati..
G     A         D
kowe aku kudune siji..

(Outro) G A D..

Chord Yowis Ben - Kudune Siji

Lihat Semua :