Putri Kristya - Opo Salahku Chord Mudah

Capo : fret 4

(Intro) C  Bm  C D G G7
        C Cm Bm Em
        C D G..

    G
kesuwen suwene
D            Em  Bm
wis pirang sasi..
        C
nggonku ngenteni
      C          D   C Cm
kapan anggonmu bali..

    G
kelingan janji
   D           Em  Bm
janjimu ndek wingi..
      C
bakal bebrayan
       C          D
nganti tekaning pati..

       C                 D
ora ngiro.. kowe malah lungo..
          C
ra ngerti sopo sing salah..
       D
kowe malah njaluk pisah..
                    G
tanpo alesan sing genah..

(Chorus)
      C
opo salahku..
         Bm
kowe ninggal aku..
Em         C
 ra ngerti karepmu
       D           G       G7
nggawe nyikso batinku.. hoowo..

         C
yen pancene..
    D       Bm
wis ono liyane..
   Em             C
mending ngomong wae..
    D         G
ojo ngene carane..

(Int.) C D    Bm  E
          hoouu..
       C      D     G      G7
        haaa.. haaa ha.. aaha..
       C D Bm Em
       C D G D..

    G
kelingan janji
   D           Em  Bm
janjimu ndek wingi..
      C
bakal bebrayan
       C          D
nganti tekaning pati..

       C                 D
ora ngiro.. kowe malah lungo..
          C
ra ngerti sopo sing salah..
       D
kowe malah njaluk pisah..
                    G
tanpo alesan sing genah..

(Chorus)
      C
opo salahku..
         Bm
kowe ninggal aku..
Em         C
 ra ngerti karepmu
       D           G       G7
nggawe nyikso batinku.. hoowo..

         C
yen pancene..
    D       Bm
wis ono liyane..
   Em             C
mending ngomong wae..
    D         G
ojo ngene carane..

          C
opo salahku..
              Bm
kowe ninggal aku..
   Em          C
ra ngerti karepmu..
       D           G
nggawe nyikso batinku..

         C
yen pancene..
    D       Bm
wis ono liyane..
   Em             C
mending ngomong wae..
    D         G
ojo ngene carane..
   E              C
mending ngomong wae..
        D        G
ojo sak karepe dewe..



Putri Kristya - Opo Salahku

(Intro) E  D#m  E F# B B7
        E Em D#m G#m
        E F# B..

    B
kesuwen suwene
F#           G#m D#m
wis pirang sasi..
        E
nggonku ngenteni
      E          F#  E Em
kapan anggonmu bali..

    B
kelingan janji
   F#          G#m D#m
janjimu ndek wingi..
      E
bakal bebrayan
       E          F#
nganti tekaning pati..

       E                 F#
ora ngiro.. kowe malah lungo..
          E
ra ngerti sopo sing salah..
       F#
kowe malah njaluk pisah..
                    B
tanpo alesan sing genah..

(Chorus)
      E
opo salahku..
         D#m
kowe ninggal aku..
G#m        E
 ra ngerti karepmu
       F#          B       B7
nggawe nyikso batinku.. hoowo..

         E
yen pancene..
    F#      D#m
wis ono liyane..
   G#m            E
mending ngomong wae..
    F#        B
ojo ngene carane..

(Int.) E F#   D#m G#
          hoouu..
       E      F#    B      B7
        haaa.. haaa ha.. aaha..
       E F# D#m G#m
       E F# B F#..

    B
kelingan janji
   F#          G#m D#m
janjimu ndek wingi..
      E
bakal bebrayan
       E          F#
nganti tekaning pati..

       E                 F#
ora ngiro.. kowe malah lungo..
          E
ra ngerti sopo sing salah..
       F#
kowe malah njaluk pisah..
                    B
tanpo alesan sing genah..

(Chorus)
      E
opo salahku..
         D#m
kowe ninggal aku..
G#m        E
 ra ngerti karepmu
       F#          B       B7
nggawe nyikso batinku.. hoowo..

         E
yen pancene..
    F#      D#m
wis ono liyane..
   G#m            E
mending ngomong wae..
    F#        B
ojo ngene carane..

          E
opo salahku..
              D#m
kowe ninggal aku..
   G#m         E
ra ngerti karepmu..
       F#          B
nggawe nyikso batinku..

         E
yen pancene..
    F#      D#m
wis ono liyane..
   G#m            E
mending ngomong wae..
    F#        B
ojo ngene carane..
   G#             E
mending ngomong wae..
        F#       B
ojo sak karepe dewe..

Chord Opo Salahku