Kunci Gitar YoWis Ben - Gak Iso Turu



Capo di fret 2

(Intro) C Csus4 C Csus4
        C Csus4 C Csus4
        C F Dm G
        C F Dm G

F              C
aku ndelok awakmu
                 Am
liwat ning ngarepku
                  G
pengen eroh jenengmu..

           F
tapi aku ragu
             C
atiku gak nentu
               Am
aku takon koncoku
              G
opo kenal awakmu..

F           C
jarene koncoku
        Am                G
awakmu iku.. arek paling ayu
             F
tapi ojo kesusu
              C
mikiro sing jeru
             Am
poso'o seminggu
                    G
pantes gak gawe awakku..

(Chorus)
        C              F
saben bengi aku.. gak iso turu
     Dm        G
gak iso turu.. mikirno awakmu
        C              F
saben bengi aku.. gak iso turu
     Dm        G            F
gak iso turu.. kelingan awakmu..

F               C
isuk ndelok awakmu
          Am               G
karo koncomu.. sing luweh ayu
             F
atiku gak nentu
               C
aku takon koncoku
          Am            G
milih awakmu.. opo koncomu..

(Chorus)
        C              F
saben bengi aku.. gak iso turu
     Dm        G
gak iso turu.. mikirno awakmu
        C              F
saben bengi aku.. gak iso turu
     Dm        G            (Am)
gak iso turu.. kelingan koncomu..

(Int.) Am F C G
       Am F C G

(Rapp)
Am
ben mbengi aku gak iso turu
      F
aku mikirno awakmu eling koncomu
      C
arep stalking IGmu karo Twittermu
       G
Tapi muter golek wifi, gak nemu nemu
Am
sirahku ngelu awakku kuru
F
eling awakmu gak iso turu
    C
aku kangen awakmu opo koncomu
    G
aku suwi delok jam wis setengah telu

(Chorus)
        C              F
saben bengi aku.. gak iso turu
     Dm        G
gak iso turu.. mikirno awakmu
        C              F
saben bengi aku.. gak iso turu
     Dm        G             C
gak iso turu.. kelingan koncomu..

(Chorus) (Overtone)
        D              G
saben bengi aku.. gak iso turu
     Em        A
gak iso turu.. mikirno awakmu
        D              G
saben bengi aku.. gak iso turu
     Em        A             D
gak iso turu.. kelingan kancamu..

        D              G
saben bengi aku.. gak iso turu
     Em        A
gak iso turu.. mikirno awakmu
        D              G
saben bengi aku.. gak iso turu
     Em        A             D
gak iso turu.. kelingan koncomu..



YoWis Ben - Gak Iso Turu

(Intro) D Dsus4 D Dsus4
        D Dsus4 D Dsus4
        D G Em A
        D G Em A

G              D
aku ndelok awakmu
                 Bm
liwat ning ngarepku
                  A
pengen eroh jenengmu..

           G
tapi aku ragu
             D
atiku gak nentu
               Bm
aku takon koncoku
              A
opo kenal awakmu..

G           D
jarene koncoku
        Bm                A
awakmu iku.. arek paling ayu
             G
tapi ojo kesusu
              D
mikiro sing jeru
             Bm
poso'o seminggu
                    A
pantes gak gawe awakku..

(Chorus)
        D              G
saben bengi aku.. gak iso turu
     Em        A
gak iso turu.. mikirno awakmu
        D              G
saben bengi aku.. gak iso turu
     Em        A            G
gak iso turu.. kelingan awakmu..

G               D
isuk ndelok awakmu
          Bm               A
karo koncomu.. sing luweh ayu
             G
atiku gak nentu
               D
aku takon koncoku
          Bm            A
milih awakmu.. opo koncomu..

(Chorus)
        D              G
saben bengi aku.. gak iso turu
     Em        A
gak iso turu.. mikirno awakmu
        D              G
saben bengi aku.. gak iso turu
     Em        A            (Bm)
gak iso turu.. kelingan koncomu..

(Int.) Bm G D A
       Bm G D A

(Rapp)
Bm
ben mbengi aku gak iso turu
      G
aku mikirno awakmu eling koncomu
      D
arep stalking IGmu karo Twittermu
       A
Tapi muter golek wifi, gak nemu nemu
Bm
sirahku ngelu awakku kuru
G
eling awakmu gak iso turu
    D
aku kangen awakmu opo koncomu
    A
aku suwi delok jam wis setengah telu

(Chorus)
        D              G
saben bengi aku.. gak iso turu
     Em        A
gak iso turu.. mikirno awakmu
        D              G
saben bengi aku.. gak iso turu
     Em        A             D
gak iso turu.. kelingan koncomu..

(Chorus) (Overtone)
        E              A
saben bengi aku.. gak iso turu
     F#m       B
gak iso turu.. mikirno awakmu
        E              A
saben bengi aku.. gak iso turu
     F#m       B             E
gak iso turu.. kelingan kancamu..

        E              A
saben bengi aku.. gak iso turu
     F#m       B
gak iso turu.. mikirno awakmu
        E              A
saben bengi aku.. gak iso turu
     F#m       B             E
gak iso turu.. kelingan koncomu..
Lihat Semua Chord Yowis Ben
Posted on : by
Related Chords: