Kunci Gitar Happy Asmara - Wes Konangan



(Intro) C  F  Dm G C
        A Dm F G..

    C                        F
aku tatu dudu mergo mung nggawe crito..
Dm            G           C
nanging aku tatu.. mbok gawe loro..
        A                       Dm
ning mripatku ngerti dewe sak nyatane..
     F                 G
kowe gandengan.. karo wong liyo..

        C                     F
mending lungo timbang soyo atiku loro..
     Dm       G            C
bola bali konangan nanging soyo ndodro..
       A                   Dm
nangis batinku kowe nglarani aku..
    F                              G
opo pancen seneng yen mung nggawe loroku..

(Chorus)
       Am         Em
nadyan kowe wes konangan..
  F                 C
nanging tansah iseh alesan
   Dm            C
mending aku sing ngalah
        E
mergo soyo ajur lan bubrah..

         Am       Em
nadyan kowe wes konangan
 F           C
ora gelem ngaku salah
   Dm         C
timbang ati soyo loro
          G           C
mending coro alus tak lungo..

(Int.) Am Em F C
       Am Em F  G
       Am Em F C
       Am Em F  G

    C                        F
aku tatu dudu mergo mung nggawe crito..
Dm            G           C
nanging aku tatu.. mbok gawe loro..
        A                       Dm
ning mripatku ngerti dewe sak nyatane..
     F                 G
kowe gandengan.. karo wong liyo..

        C                     F
mending lungo timbang soyo atiku loro..
     Dm       G            C
bola bali konangan nanging soyo ndodro..
       A                   Dm
nangis batinku kowe nglarani aku..
    F                              G
opo pancen seneng yen mung nggawe loroku..

(Chorus)
       Am         Em
nadyan kowe wes konangan..
  F                 C
nanging tansah iseh alesan
   F             C
mending aku sing ngalah
        E
mergo soyo ajur lan bubrah..

         Am       Em
nadyan kowe wes konangan
 F           C
ora gelem ngaku salah
   F          C
timbang ati soyo loro
          G           C     G
mending coro alus tak lungo..

       Am         Em
nadyan kowe wes konangan..
  F                 C
nanging tansah iseh alesan
   F             C
mending aku sing ngalah
        E
mergo soyo ajur lan bubrah..

         Am       Em
nadyan kowe wes konangan
 F           C
ora gelem ngaku salah
   F          C
timbang ati soyo loro
          G           C     G
mending coro alus tak lungo..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: