Kunci Gitar Wegah Lali - Tulus Ati



Capo di fret 4

(Intro) C  F  G  C G Am
        Dm  G  C..

           F                G
aku koyongene.. sing opo anane..
                 C
pingin nyenengke kowe
    G         Am
ora ngerti carane..
           Dm              G
aku kudu piye.. aku kudu piye..
                    C
ben iso nyenengke kowe..

(Chorus)
             F
sepurane yen awakku durung iso
  G
dadi opo.. sing mbok karepke
C             G        Am
tresnoku kuwi akeh kurange..
             Dm              G
pancen aku koyongene.. kahanane
                      C
kuwi yo mung dinggo kowe..

                 F
sing tak karepke kowe
              G
nompo aku opo anane
                 C
ojo mbanding-mbandingke
    G       Am
aku karo liyane..
                 Dm
sing jelas tresnoku..
                G
mung kanggo awakmu..
                    C
tulus ati ning sliramu..

(Int.) F  G  C G Am
       Dm  G  C..
       F  G  C G Am
       Dm  G  C..

(Chorus)
             F
sepurane yen awakku durung iso
  G
dadi opo.. sing mbok karepke
C             G        Am
tresnoku kuwi akeh kurange..
             Dm              G
pancen aku koyongene.. kahanane
                      C
kuwi yo mung dinggo kowe..

                 F
sing tak karepke kowe
              G
nompo aku opo anane
                 C
ojo mbanding-mbandingke
    G       Am
aku karo liyane..
                 Dm
sing jelas tresnoku..
                G
mung kanggo awakmu..
                    C
tulus ati ning sliramu..

(Chorus 2)
             F
ora popo yen awakmu durung biso
  G
dadi opo.. sing tak karepke
C            G        Am
tresnomu ora akeh kurange
                 Dm
sing jelas tresnoku..
                   G
yo mung kanggo kangmas
                   C
tulus ati ning awakmu..

                F
aku yo mung nerimo kangmas
               G
ikhlas tekan mati..
              C
bola bali tak kandani
        G          Am
malah mblenjani janji..
              Dm              G
ra sah di baleni.. ayo di lakoni..
                   C
urip bareng dadi siji..

              F               G
ra sah di baleni.. ayo di lakoni..
                   C
urip bareng dadi siji..



Wegah Lali - Tulus Ati

(Intro) E  A  B  E B C#m
        F#m  B  E..

           A                B
aku koyongene.. sing opo anane..
                 E
pingin nyenengke kowe
    B         C#m
ora ngerti carane..
           F#m             B
aku kudu piye.. aku kudu piye..
                    E
ben iso nyenengke kowe..

(Chorus)
             A
sepurane yen awakku durung iso
  B
dadi opo.. sing mbok karepke
E             B        C#m
tresnoku kuwi akeh kurange..
             F#m             B
pancen aku koyongene.. kahanane
                      E
kuwi yo mung dinggo kowe..

                 A
sing tak karepke kowe
              B
nompo aku opo anane
                 E
ojo mbanding-mbandingke
    B       C#m
aku karo liyane..
                 F#m
sing jelas tresnoku..
                B
mung kanggo awakmu..
                    E
tulus ati ning sliramu..

(Int.) A  B  E B C#m
       F#m  B  E..
       A  B  E B C#m
       F#m  B  E..

(Chorus)
             A
sepurane yen awakku durung iso
  B
dadi opo.. sing mbok karepke
E             B        C#m
tresnoku kuwi akeh kurange..
             F#m             B
pancen aku koyongene.. kahanane
                      E
kuwi yo mung dinggo kowe..

                 A
sing tak karepke kowe
              B
nompo aku opo anane
                 E
ojo mbanding-mbandingke
    B       C#m
aku karo liyane..
                 F#m
sing jelas tresnoku..
                B
mung kanggo awakmu..
                    E
tulus ati ning sliramu..

(Chorus 2)
             A
ora popo yen awakmu durung biso
  B
dadi opo.. sing tak karepke
E            B        C#m
tresnomu ora akeh kurange
                 F#m
sing jelas tresnoku..
                   B
yo mung kanggo kangmas
                   E
tulus ati ning awakmu..

                A
aku yo mung nerimo kangmas
               B
ikhlas tekan mati..
              E
bola bali tak kandani
        B          C#m
malah mblenjani janji..
              F#m             B
ra sah di baleni.. ayo di lakoni..
                   E
urip bareng dadi siji..

              A               B
ra sah di baleni.. ayo di lakoni..
                   E
urip bareng dadi siji..
Lihat Semua Chord Wegah Lali
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.