Kunci Gitar Slendro Pelo - Suoro Ati



Capo di fret 5

      F           G
rungokno sworo atiku iki
       Em             Am
tresna ning ati tulus lan suci
    Dm           G          C
aku berharap kau bisa mengerti..

        F               G
lintang rembulan sing dadi saksi
      Em            Am
yen kowe aku tansah nyawiji
     Dm          G         C
akan ku jaga.. rasa cinta ini..

(Intro) F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm  G..

C             G/B
tresno iki ikhlas
       Am          G
karo kowe tak terbatas
F          Em        Dm          G
roso iki lilo karo kowe tak kabehno
 C         G/B         Am      G
aku ora mundur nadyan ati iso ajur
 F         Em         Dm          G
ora dadi gelo mergo kowe tak karepno..

    F                 Em
senajan ngroso durung duwekku
      Dm   G      C
atiku ra bakal mlayu..
        F               Em
wis tak rasakno lan tak buktekno
   Bb                G
mergo tresno.. ora biso sandiworo..

(Chorus)
      F           G
rungokno sworo atiku iki
       Em             Am
tresna ning ati tulus lan suci
    Dm           G          C
aku berharap kau bisa mengerti..

        F               G
lintang rembulan sing dadi saksi
      Em            Am
yen kowe aku tansah nyawiji
     Dm          G         C
akan ku jaga.. rasa cinta ini..

(Int.) Dm Em F C
       Dm G C..
       F G C G/B Am G F
       G..

(Chorus)
    F                 Em
senajan ngroso durung duwekku
      Dm   G      C
atiku ra bakal mlayu..
        F               Em
wis tak rasakno lan tak buktekno
   Bb                G              A
mergo tresno.. ora biso sandiworo.. ha..

(Chorus) (Overtone)
      G           A
rungokno sworo atiku iki
       F#m            Bm
tresna ning ati tulus lan suci
    Em           A          D
aku berharap kau bisa mengerti..

        G               A
lintang rembulan sing dadi saksi
      F#m           Bm
yen kowe aku tansah nyawiji
     Em          A         D
akan ku jaga.. rasa cinta ini..

      G           A
rungokno sworo atiku iki
       F#m            Bm
tresna ning ati tulus lan suci
    Em           A          D
aku berharap kau bisa mengerti..

        G               A
lintang rembulan sing dadi saksi
      F#m           Bm
yen kowe aku tansah nyawiji
     Em          A         D
akan ku jaga.. rasa cinta ini..
     Em          A         D
akan ku jaga.. rasa cinta ini..
     Em       A             G  Bb D
akan ku jaga... rasa cinta ini..



Slendro Pelo - Suoro Ati

      Bb          C
rungokno sworo atiku iki
       Am             Dm
tresna ning ati tulus lan suci
    Gm           C          F
aku berharap kau bisa mengerti..

        Bb              C
lintang rembulan sing dadi saksi
      Am            Dm
yen kowe aku tansah nyawiji
     Gm          C         F
akan ku jaga.. rasa cinta ini..

(Intro) Bb C Am Dm Gm C F
        Bb C Am Dm Gm  C..

F             C/E
tresno iki ikhlas
       Dm          C
karo kowe tak terbatas
Bb         Am        Gm          C
roso iki lilo karo kowe tak kabehno
 F         C/E         Dm      C
aku ora mundur nadyan ati iso ajur
 Bb        Am         Gm          C
ora dadi gelo mergo kowe tak karepno..

    Bb                Am
senajan ngroso durung duwekku
      Gm   C      F
atiku ra bakal mlayu..
        Bb              Am
wis tak rasakno lan tak buktekno
   D#                C
mergo tresno.. ora biso sandiworo..

(Chorus)
      Bb          C
rungokno sworo atiku iki
       Am             Dm
tresna ning ati tulus lan suci
    Gm           C          F
aku berharap kau bisa mengerti..

        Bb              C
lintang rembulan sing dadi saksi
      Am            Dm
yen kowe aku tansah nyawiji
     Gm          C         F
akan ku jaga.. rasa cinta ini..

(Int.) Gm Am Bb F
       Gm C F..
       Bb C F C/E Dm C Bb
       C..

(Chorus)
    Bb                Am
senajan ngroso durung duwekku
      Gm   C      F
atiku ra bakal mlayu..
        Bb              Am
wis tak rasakno lan tak buktekno
   D#                C              D
mergo tresno.. ora biso sandiworo.. ha..

(Chorus) (Overtone)
      C           D
rungokno sworo atiku iki
       Bm             Em
tresna ning ati tulus lan suci
    Am           D          G
aku berharap kau bisa mengerti..

        C               D
lintang rembulan sing dadi saksi
      Bm            Em
yen kowe aku tansah nyawiji
     Am          D         G
akan ku jaga.. rasa cinta ini..

      C           D
rungokno sworo atiku iki
       Bm             Em
tresna ning ati tulus lan suci
    Am           D          G
aku berharap kau bisa mengerti..

        C               D
lintang rembulan sing dadi saksi
      Bm            Em
yen kowe aku tansah nyawiji
     Am          D         G
akan ku jaga.. rasa cinta ini..
     Am          D         G
akan ku jaga.. rasa cinta ini..
     Am       D             C  D# G
akan ku jaga... rasa cinta ini..
Lihat Semua :

Slendro Pelo

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.