Kunci Gitar Wegah Lali - Cukup Sayang



Capo di fret 4

(Intro) F G Em Am Dm C F G

      C    G    Am            Em
perih'e.. ati.. sing tak rasakke iki
       F        C        G
ngerti kowe sak karepe dewe..
      C         G      Am         Em
wes suwe awak dewe.. nglakoni tresno iki
     F      C          G
nyatane.. kowe nyepelekke..

       F             G         C
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
Am     F             G          C
  atau mungkin cukup sampai disini..

(Chorus)
F         G      Em          Am
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
F           G             C
kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
F         G      Em          Am
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
   F                     G
trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

F      G
uwes cukup sayang
 Em          Am
uwes cukup nglarani
F             G        C
abote nandang kahanan iki..
F      G
uwes cukup sayang
 Em          Am
uwes cukup nglarani
F         G         C
cukup semene crito iki..

      C    G    Am            Em
perih'e.. ati.. sing tak rasakke iki
       F        C        G
ngerti kowe sak karepe dewe..

       F             G         C  
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
Am     F             G          C
  atau mungkin cukup sampai disini..

(Chorus)
F         G      Em          Am
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
F           G             C
kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
F         G      Em          Am
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
   F                     G
trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

(Int.) F G Em Am F G C
       F G Em Am F G C
       F G Em Am F G C

       F             G         C  
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
Am     F             G          C
  atau mungkin cukup sampai disini..

(Chorus)
F         G      Em          Am
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
F           G             C
kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
F         G      Em          Am
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
   F                     G
trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

F      G
uwes cukup sayang
 Em          Am
uwes cukup nglarani
F             G        C
abote nandang kahanan iki..
F      G
uwes cukup sayang
 Em          Am
uwes cukup nglarani
F         G         C
cukup semene crito iki..

(Ending)
F      G
uwes cukup sayang
 Em          Am
uwes cukup nglarani
F         G         C
cukup semene crito iki..



Wegah Lali - Cukup Sayang

(Intro) A B G#m C#m F#m E A B

      E    B    C#m           G#m
perih'e.. ati.. sing tak rasakke iki
       A        E        B
ngerti kowe sak karepe dewe..
      E         B      C#m        G#m
wes suwe awak dewe.. nglakoni tresno iki
     A      E          B
nyatane.. kowe nyepelekke..

       A             B         E
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
C#m    A             B          E
  atau mungkin cukup sampai disini..

(Chorus)
A         B      G#m         C#m
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
A           B             E
kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
A         B      G#m         C#m
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
   A                     B
trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

A      B
uwes cukup sayang
 G#m         C#m
uwes cukup nglarani
A             B        E
abote nandang kahanan iki..
A      B
uwes cukup sayang
 G#m         C#m
uwes cukup nglarani
A         B         E
cukup semene crito iki..

      E    B    C#m           G#m
perih'e.. ati.. sing tak rasakke iki
       A        E        B
ngerti kowe sak karepe dewe..

       A             B         E  
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
C#m    A             B          E
  atau mungkin cukup sampai disini..

(Chorus)
A         B      G#m         C#m
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
A           B             E
kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
A         B      G#m         C#m
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
   A                     B
trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

(Int.) A B G#m C#m A B E
       A B G#m C#m A B E
       A B G#m C#m A B E

       A             B         E  
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
C#m    A             B          E
  atau mungkin cukup sampai disini..

(Chorus)
A         B      G#m         C#m
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
A           B             E
kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
A         B      G#m         C#m
aku wes wegah.. aku wes ra betah..
   A                     B
trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

A      B
uwes cukup sayang
 G#m         C#m
uwes cukup nglarani
A             B        E
abote nandang kahanan iki..
A      B
uwes cukup sayang
 G#m         C#m
uwes cukup nglarani
A         B         E
cukup semene crito iki..

(Ending)
A      B
uwes cukup sayang
 G#m         C#m
uwes cukup nglarani
A         B         E
cukup semene crito iki..
Lihat Semua Chord Wegah Lali
Posted on : by
Related Chords: