Kunci Gitar Napek - Tresnaku Lurus





Capo di fret 2

(Intro) C  G  Am  F G..

  C           G
liwat angin wengi
    Am        A            Dm
tak titipke roso.. kangen ati iki
    C         Dm           G
dinggo kowe.. sing tak sayangi..

  C          G
senajan ra tekan..
 Am         A            Dm
aku yakin kamu.. pasti merasakan
  C        Dm       G
rasa ini.. begitu dalam..

Em                 Am      -Am G F
 aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
  Fm                      G
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
C                        G
 tresnaku wutoh dinggo kowe
                           Am
setiaku lurus raono menggoke
                    F
atiku mantep karo kowe
     G          C
kowe sing ayu dewe
                         G
awan bengi kerjo tak tekuni
                        Am
akeh sitik duit tak celengi
                     F
mugo mugo wae tahun iki
     G          C
sliramu tak rabeni..

  C           G
rasane wong kangen
  Am         A
turu angen merem..
         Dm
ngopo ngopo memeng
 C        Dm           G
aku malah koyo wong gendeng

Em                 Am      -Am G F
 aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
  Fm                      G
susah seneng bareng karo aku..

(Int.) C G Am F G C
       C G Am F G C -G

Em                 Am      -Am G F
 aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
  Fm                      G
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
C                        G
 tresnaku wutoh dinggo kowe
                           Am
setiaku lurus raono menggoke
                    F
atiku mantep karo kowe
     G          C
kowe sing ayu dewe
                         G
awan bengi kerjo tak tekuni
                        Am
akeh sitik duit tak celengi
                     F
mugo mugo wae tahun iki
     G          C  G
sliramu tak rabeni..

C                        G
 tresnaku wutoh dinggo kowe..
                            Am
(setiaku lurus raono menggoke)
                    F
atiku mantep karo kowe..
      G          C
(kowe sing ayu dewe)
                         G
awan bengi kerjo tak tekuni..
                         Am
(akeh sitik duit tak celengi)
                     F
mugo mugo wae tahun iki..
      G          C   G C
(sliramu tak rabeni..)



Napek - Tresnaku Lurus

(Intro) D  A  Bm  G A..

  D           A
liwat angin wengi
    Bm        B            Em
tak titipke roso.. kangen ati iki
    D         Em           A
dinggo kowe.. sing tak sayangi..

  D          A
senajan ra tekan..
 Bm         B            Em
aku yakin kamu.. pasti merasakan
  D        Em       A
rasa ini.. begitu dalam..

F#m                Bm      -Bm A G
 aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
  Gm                      A
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
D                        A
 tresnaku wutoh dinggo kowe
                           Bm
setiaku lurus raono menggoke
                    G
atiku mantep karo kowe
     A          D
kowe sing ayu dewe
                         A
awan bengi kerjo tak tekuni
                        Bm
akeh sitik duit tak celengi
                     G
mugo mugo wae tahun iki
     A          D
sliramu tak rabeni..

  D           A
rasane wong kangen
  Bm         B
turu angen merem..
         Em
ngopo ngopo memeng
 D        Em           A
aku malah koyo wong gendeng

F#m                Bm      -Bm A G
 aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
  Gm                      A
susah seneng bareng karo aku..

(Int.) D A Bm G A D
       D A Bm G A D -A

F#m                Bm      -Bm A G
 aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
  Gm                      A
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
D                        A
 tresnaku wutoh dinggo kowe
                           Bm
setiaku lurus raono menggoke
                    G
atiku mantep karo kowe
     A          D
kowe sing ayu dewe
                         A
awan bengi kerjo tak tekuni
                        Bm
akeh sitik duit tak celengi
                     G
mugo mugo wae tahun iki
     A          D  A
sliramu tak rabeni..

D                        A
 tresnaku wutoh dinggo kowe..
                            Bm
(setiaku lurus raono menggoke)
                    G
atiku mantep karo kowe..
      A          D
(kowe sing ayu dewe)
                         A
awan bengi kerjo tak tekuni..
                         Bm
(akeh sitik duit tak celengi)
                     G
mugo mugo wae tahun iki..
      A          D   A D
(sliramu tak rabeni..)

Lihat Semua Chord Napek
Posted on : by
Related Chords: