Kunci Gitar Wegah Lali - Cinta Settingan Chord



(Intro) C

           F    G           C G/B Am
wes kadung berjuang endinge kelaran
         F          G         C
tresnomu nggo aku jebule settingan..

(Intro) F  G  C G/B Am
        F  G  C..

        C           G         C
koyo ngene.. rasane wong loro ati..
        G           F           C
saben bengi.. moto iki mrebes mili..
    F       G            C  G/B    Am
kelingan janji.. janji sehidup semati
         F          G          C
nanging opo bukti.. kowe medot janji..

  Am       Em
loro.. ati iki..
       F       C
kowe tego.. ngelarani..
    Am          Em
aku ra nyalahke kowe
       F                    G
tapi keadaan.. uwes koyo ngene..

(Chorus)
           F    G           C G/B Am
wes kadung berjuang endinge kelaran
         F          G            C
tresnomu nggo aku jebul mung dolanan..
           F    G           C G/B Am
wes kadung berjuang endinge kelaran
         F          G         C
tresnomu nggo aku jebule settingan..

(Int.) Am  Em  F  C G/B Am
       Em  F  G..

  Am       Em
loro.. ati iki..
     F         C
kowe tego.. ngelarani..
    Am          Em
aku ra nyalahke kowe
       F                    G
tapi keadaan.. uwes koyo ngene..

(Chorus)
           F    G           C G/B Am
wes kadung berjuang endinge kelaran
         F          G            C
tresnomu nggo aku jebul mung dolanan..
           F    G           C G/B Am
wes kadung berjuang endinge kelaran
         F          G         C
tresnomu nggo aku jebule settingan..
         F          G         C  Am
tresnomu nggo aku jebule settingan..
         F          G         C
tresnomu nggo aku jebule settingan..



Wegah Lali - Cinta Settingan

(Intro) G

           C    D           G D/F# Em
wes kadung berjuang endinge kela..ran
         C          D         G
tresnomu nggo aku jebule settingan..

(Intro) C  D  G D/G# Em
        C  D  G..

        G           D         G
koyo ngene.. rasane wong loro ati..
        D           C           G
saben bengi.. moto iki mrebes mili..
    C       D            G  D/F#   Em
kelingan janji.. janji sehidup semati
         C          D          G
nanging opo bukti.. kowe medot janji..

  Em       Bm
loro.. ati iki..
       C       G
kowe tego.. ngelarani..
    Em          Bm
aku ra nyalahke kowe
       C                    D
tapi keadaan.. uwes koyo ngene..

(Chorus)
           C    D           G D/F# Em
wes kadung berjuang endinge kela..ran
         C          D            G
tresnomu nggo aku jebul mung dolanan..
           C    D           G D/F# Em
wes kadung berjuang endinge kela..ran
         C          D         G
tresnomu nggo aku jebule settingan..

(Int.) Em  Bm  C  G D/F# Em
       Bm  C  D..

  Em       Bm
loro.. ati iki..
     C         G
kowe tego.. ngelarani..
    Em          Bm
aku ra nyalahke kowe
       C                    D
tapi keadaan.. uwes koyo ngene..

(Chorus)
           C    D           G D/F# Em
wes kadung berjuang endinge kela..ran
         C          D            G
tresnomu nggo aku jebul mung dolanan..
           C    D           G D/F# Em
wes kadung berjuang endinge kela..ran
         C          D         G
tresnomu nggo aku jebule settingan..
         C          D         G  Em
tresnomu nggo aku jebule settingan..
         C          D         G
tresnomu nggo aku jebule settingan..

Chord Wegah Lali - Cinta Settingan

Lihat Semua :