Kunci Gitar Om Putra feat. Wegah Lali - Aku Pamit



(Intro) C G/B Am A Dm  F Fm

    C           G/B
mungkin wis dalane..
      Am         F
aku kudu koyo ngene..
 F           G           C
aku lungo.. aku wis ra peduli
    F           G
mungkin wis dalane..
      Em         Am A
aku pisah karo kowe..
      F      G        C   C7
aku sadar.. aku iki sopo..

(Chorus)
 F           G
aku wis ra kuat..
        Em      Am
mbaleni tresno iki..
    Dm        G
tekomu.. mung gawe tatu
C
ning ati iki..
 F           G
aku trimo ngalah..
           Em      A
yen nggawe atiku bubrah..
     Dm    G          C
ngaliho.. aku trimo lungo..

(Int.) C G/B Am A Dm  F Fm

    C           G/B
mungkin wis dalane..
      Am         F
aku kudu koyo ngene..
 F           G           C
aku lungo.. aku wis ra peduli
    F           G
mungkin wis dalane..
      Em         Am A
aku pisah karo kowe..
      F      G        C   C7
aku sadar.. aku iki sopo..

(Chorus)
 F           G
aku wis ra kuat..
        Em      Am
mbaleni tresno iki..
    Dm        G
tekomu.. mung gawe tatu
C
ning ati iki..
 F           G
aku trimo ngalah..
           Em      A
yen nggawe atiku bubrah..
     Dm    G          C
ngaliho.. aku trimo lungo..

    Am      Em          F
senajan .. abot tak lakoni..
      Dm       G           C
tapi iki.. wis kersanae Gusti..

(Chorus)
 F           G
aku wis ra kuat..
        Em      Am
mbaleni tresno iki..
    Dm        G
tekomu.. mung gawe tatu
C
ning ati iki..
 F           G
aku trimo ngalah..
           Em      A
yen nggawe atiku bubrah..
     Dm    G          C
ngaliho.. aku trimo lungo..
     Dm    G            C
ngaliho.. aku trimo.. lungo..
Lihat Semua Chord Om Putra
Posted on : by
Related Chords: