Kunci Gitar Wawan Sudjono - Ra Metu Getihe



Capo di fret 5

(Intro) C Am Dm G
        Em A Dm G..

C
wes mbok apusi..
    Am
aku mung biso meneng..
Dm
wes mbok larani..
    G
aku seh tetep seneng..
    Em
wes tak trimo kanti ikhlas
  A
lahir batinku..
   Dm                   G
mergo gedene roso tresnaku..

C
opo salahku..
        Am
kok nganti kowe tego..
Dm
opo seh kurang
         G
anggonku menehi roso..
  Em
tulus tresnaku malah..
     A
mbok sio-sio..
   Dm         
janji setia..
    G               C
kok kowe malah ngeliyo..

(Chorus)
         F   G                Em
larane loro.. tapi ra metu getihe..
A                       Dm
 perih sing ono ning njero dodo..
Fm              C
 ra biso di ceritake..

         F   G                Em
larane loro.. tapi ra metu getihe..
A                       Dm
 ra biso di sawang nganggo moto..
G                      C
 mung biso tak rasakno perihe..

            G
ati kudu jembar..
                  C
ben ora gampang ambyar..
   Am          Dm
Gusti nyuwun sabar..
        G           C
mugi dekne enggal sadar..

(Int.) F G Em A
       Dm Fm G..

C
opo salahku..
        Am
kok nganti kowe tego..
Dm
opo seh kurang
         G
anggonku menehi roso..
  Em
tulus tresnaku malah..
     A
mbok sio-sio..
   Dm         
janji setia..
    G               C
kok kowe malah ngeliyo..

(Chorus)
         F   G                Em
larane loro.. tapi ra metu getihe..
A                       Dm
 perih sing ono ning njero dodo..
Fm              C
 ra biso di ceritake..

         F   G                Em
larane loro.. tapi ra metu getihe..
A                       Dm
 ra biso di sawang nganggo moto..
G                      C
 mung biso tak rasakno perihe..

         F   G                Em
larane loro.. tapi ra metu getihe..
A                       Dm
 perih sing ono ning njero dodo..
Fm              C
 ra biso di ceritake..

         F   G                Em
larane loro.. tapi ra metu getihe..
A                       Dm
 ra biso di sawang nganggo moto..
G                      C
 mung biso tak rasakno perihe..

            G
ati kudu jembar..
                  C
ben ora gampang ambyar..
   Am          Dm
Gusti nyuwun sabar..
        G           C
mugi dekne enggal sadar..



Wawan Sudjono - Ra Metu Getihe

(Intro) F Dm Gm C
        Am D Gm C..

F
wes mbok apusi..
    Dm
aku mung biso meneng..
Gm
wes mbok larani..
    C
aku seh tetep seneng..
    Am
wes tak trimo kanti ikhlas
  D
lahir batinku..
   Gm                   C
mergo gedene roso tresnaku..

F
opo salahku..
        Dm
kok nganti kowe tego..
Gm
opo seh kurang
         C
anggonku menehi roso..
  Am
tulus tresnaku malah..
     D
mbok sio-sio..
   Gm         
janji setia..
    C               F
kok kowe malah ngeliyo..

(Chorus)
         Bb  C                Am
larane loro.. tapi ra metu getihe..
D                       Gm
 perih sing ono ning njero dodo..
Bbm             F
 ra biso di ceritake..

         Bb  C                Am
larane loro.. tapi ra metu getihe..
D                       Gm
 ra biso di sawang nganggo moto..
C                      F
 mung biso tak rasakno perihe..

            C
ati kudu jembar..
                  F
ben ora gampang ambyar..
   Dm          Gm
Gusti nyuwun sabar..
        C           F
mugi dekne enggal sadar..

(Int.) Bb C Am D
       Gm Bbm C..

F
opo salahku..
        Dm
kok nganti kowe tego..
Gm
opo seh kurang
         C
anggonku menehi roso..
  Am
tulus tresnaku malah..
     D
mbok sio-sio..
   Gm         
janji setia..
    C               F
kok kowe malah ngeliyo..

(Chorus)
         Bb  C                Am
larane loro.. tapi ra metu getihe..
D                       Gm
 perih sing ono ning njero dodo..
Bbm             F
 ra biso di ceritake..

         Bb  C                Am
larane loro.. tapi ra metu getihe..
D                       Gm
 ra biso di sawang nganggo moto..
C                      F
 mung biso tak rasakno perihe..

         Bb  C                Am
larane loro.. tapi ra metu getihe..
D                       Gm
 perih sing ono ning njero dodo..
Bbm             F
 ra biso di ceritake..

         Bb  C                Am
larane loro.. tapi ra metu getihe..
D                       Gm
 ra biso di sawang nganggo moto..
C                      F
 mung biso tak rasakno perihe..

            C
ati kudu jembar..
                  F
ben ora gampang ambyar..
   Dm          Gm
Gusti nyuwun sabar..
        C           F
mugi dekne enggal sadar..
Lihat Semua :

Wawan Sudjono

Chord Kunci Gitar lainnya: