Kunci Gitar Wawan Sudjono feat. Ika Nanda - Tombo Kangen



Capo di fret 2

Dm                  Em
 ra kroso.. sepuluh tahun lawase
Dm              Em
 takdir misahke aku lan kowe..
Dm                  Em
 ra ngerti.. piye kabarmu saiki..
     F             G
paranmu wae.. aku ora ngerti..

(Intro) F G Em Am
        Dm  G  B-C-Dm-G...

Dm                  Em
 foto sing.. mbok wenehke ning aku..
Dm                    Em
 iseh tak simpen ono njero dompetku..
Dm                   Em
 tak sawang.. saben arep mapan turu..
    F                 G
setitik biso.. kanggo tombo kangenku..

(Intro) B-C-Dm-G

(Chorus)
  F       G    Em       Am
kangen.. aku.. kangen tenan
       Dm         G        C    C7
kangen naliko ngguyu bebarengan..
  F       G    Em       Am
kangen.. aku.. kangen tenan
        Dm               G
amung fotomu.. sing biso tak sawang..

    F
senadyan kowe lali
       C       G/B  Am
kowe tetep tak enteni
         Dm
sopo ngerti tembe mburi
     G                 C
kowe lan aku.. biso nyawiji..

(Intro) F G Em Am
        Dm  G  B-C-Dm-G...

Dm                  Em
 foto sing.. mbok wenehke ning aku..
Dm                    Em
 iseh tak simpen ono njero dompetku..
Dm                   Em
 tak sawang.. saben arep mapan turu..
    F                 G
setitik biso.. kanggo tombo kangenku..

(Intro) B-C-Dm-G...

(Chorus)
  F       G    Em       Am
kangen.. aku.. kangen tenan
       Dm         G        C    C7
kangen naliko ngguyu bebarengan..
  F       G    Em       Am
kangen.. aku.. kangen tenan
        Dm               G
amung fotomu.. sing biso tak sawang..

  F       G    Em       Am
kangen.. aku.. kangen tenan
       Dm         G        C    C7
kangen naliko ngguyu bebarengan..
  F       G    Em       Am
kangen.. aku.. kangen tenan
        Dm               G
amung fotomu.. sing biso tak sawang..

    F
senadyan kowe lali
       C       G/B  Am
kowe tetep tak enteni
         Dm
sopo ngerti tembe mburi
     G                 C
kowe lan aku.. biso nyawiji..

 F
aku ora lali
      C      G/B   Am
aku bali nggowo janji
        Dm
mugo Gusti ngijabahi
     G                 C
kowe lan aku.. biso nyawiji..



Wawan Sudjono feat. Ika Nanda - Tombo Kangen

Em                  F#m
 ra kroso.. sepuluh tahun lawase
Em              F#m
 takdir misahke aku lan kowe..
Em                  F#m
 ra ngerti.. piye kabarmu saiki..
     G             A
paranmu wae.. aku ora ngerti..

(Intro) G A F#m Bm
        Em  A  C#-D-Em-A...

Em                  F#m
 foto sing.. mbok wenehke ning aku..
Em                    F#m
 iseh tak simpen ono njero dompetku..
Em                   F#m
 tak sawang.. saben arep mapan turu..
    G                 A
setitik biso.. kanggo tombo kangenku..

(Intro) C#-D-Em-A

(Chorus)
  G       A    F#m      Bm
kangen.. aku.. kangen tenan
       Em         A        D    D7
kangen naliko ngguyu bebarengan..
  G       A    F#m      Bm
kangen.. aku.. kangen tenan
        Em               A
amung fotomu.. sing biso tak sawang..

    G
senadyan kowe lali
       D       A/C# Bm
kowe tetep tak enteni
         Em
sopo ngerti tembe mburi
     A                 D
kowe lan aku.. biso nyawiji..

(Intro) G A F#m Bm
        Em  A  C#-D-Em-A...

Em                  F#m
 foto sing.. mbok wenehke ning aku..
Em                    F#m
 iseh tak simpen ono njero dompetku..
Em                   F#m
 tak sawang.. saben arep mapan turu..
    G                 A
setitik biso.. kanggo tombo kangenku..

(Intro) C#-D-Em-A...

(Chorus)
  G       A    F#m      Bm
kangen.. aku.. kangen tenan
       Em         A        D    D7
kangen naliko ngguyu bebarengan..
  G       A    F#m      Bm
kangen.. aku.. kangen tenan
        Em               A
amung fotomu.. sing biso tak sawang..

  G       A    F#m      Bm
kangen.. aku.. kangen tenan
       Em         A        D    D7
kangen naliko ngguyu bebarengan..
  G       A    F#m      Bm
kangen.. aku.. kangen tenan
        Em               A
amung fotomu.. sing biso tak sawang..

    G
senadyan kowe lali
       D       A/C# Bm
kowe tetep tak enteni
         Em
sopo ngerti tembe mburi
     A                 D
kowe lan aku.. biso nyawiji..

 G
aku ora lali
      D      A/C#  Bm
aku bali nggowo janji
        Em
mugo Gusti ngijabahi
     A                 D
kowe lan aku.. biso nyawiji..
Lihat Semua Chord Ika Nanda
Posted on : by
Related Chords: