Kunci Gitar Vita Alvia - Ganti Klambi (Remix Version) Chord



Capo : fret 1

(Intro) G Cm D G
        G Cm D G..

         G            Cm
pernah loro.. pas pisanan tresno..
    D                         G
kok tinggal ra ngerti salahku opo..
        G           Cm
tak enteni.. dirimu kembali..
     D                      G
ning pertama kowe ngucap janji..

        C
kurang opo..
                D
wis kabeh tak wenehke awakmu
          Bm                   Em
nanging loro.. tatu.. mbok tinggalno..
                C      Cm
malah jare ning kono..oo..
                    D
gandeng karo wong liyo..

(Chorus)
G   D          Em        Bm
lo..ro ati wis tau tak lakoni..
     C           G
po lali.. pas ganti klambi
     Am         D
jare aku mbok rabi..

G     D           Em            Bm
ngan..ti seprene aku seh nunggu kowe..
    C           G
titeni.. yen sampek rabi..
     Am        D                G
dungoku mugo-mugo.. wo.. dadi dudo..

(Int.) G...
       G D Em Bm
       C G Am D
       G D Em Bm
       C G Am D..

         G            Cm
pernah loro.. pas pisanan tresno..
    D                         G
kok tinggal ra ngerti salahku opo..
        G           Cm
tak enteni.. dirimu kembali..
     D                      G
ning pertama kowe ngucap janji..

        C
kurang opo..
                D
wis kabeh tak wenehke awakmu
          Bm                   Em
nanging loro.. tatu.. mbok tinggalno..
                C      Cm
malah jare ning kono..oo..
                    D
gandeng karo wong liyo..

(Chorus)
G   D          Em        Bm
lo..ro ati wis tau tak lakoni..
     C           G
po lali.. pas ganti klambi
     Am         D
jare aku mbok rabi..

G     D           Em            Bm
ngan..ti seprene aku seh nunggu kowe..
    C           G
titeni.. yen sampek rabi..
     Am        D               (G)
dungoku mugo-mugo.. wo.. dadi dudo..

G   D          Em        Bm
lo..ro ati wis tau tak lakoni..
     C           G
po lali.. pas ganti klambi
     Am         D
jare aku mbok rabi..

G     D           Em            Bm
ngan..ti seprene aku seh nunggu kowe..
    C           G
titeni.. yen sampek rabi..
     Am        D                G
dungoku mugo-mugo.. wo.. dadi dudo..



Vita Alvia - Ganti Klambi (Remix Version)

(Intro) G# C#m D# G#
        G# C#m D# G#..

         G#           C#m
pernah loro.. pas pisanan tresno..
    D#                        G#
kok tinggal ra ngerti salahku opo..
        G#          C#m
tak enteni.. dirimu kembali..
     D#                     G#
ning pertama kowe ngucap janji..

        C#
kurang opo..
                D#
wis kabeh tak wenehke awakmu
          Cm                   Fm
nanging loro.. tatu.. mbok tinggalno..
                C#     C#m
malah jare ning kono..oo..
                    D#
gandeng karo wong liyo..

(Chorus)
G#  D#         Fm        Cm
lo..ro ati wis tau tak lakoni..
     C#          G#
po lali.. pas ganti klambi
     A#m        D#
jare aku mbok rabi..

G#    D#          Fm            Cm
ngan..ti seprene aku seh nunggu kowe..
    C#          G#
titeni.. yen sampek rabi..
     A#m       D#               G#
dungoku mugo-mugo.. wo.. dadi dudo..

(Int.) G#...
       G# D# Fm Cm
       C# G# A#m D#
       G# D# Fm Cm
       C# G# A#m D#..

         G#           C#m
pernah loro.. pas pisanan tresno..
    D#                        G#
kok tinggal ra ngerti salahku opo..
        G#          C#m
tak enteni.. dirimu kembali..
     D#                     G#
ning pertama kowe ngucap janji..

        C#
kurang opo..
                D#
wis kabeh tak wenehke awakmu
          Cm                   Fm
nanging loro.. tatu.. mbok tinggalno..
                C#     C#m
malah jare ning kono..oo..
                    D#
gandeng karo wong liyo..

(Chorus)
G#  D#         Fm        Cm
lo..ro ati wis tau tak lakoni..
     C#          G#
po lali.. pas ganti klambi
     A#m        D#
jare aku mbok rabi..

G#    D#          Fm            Cm
ngan..ti seprene aku seh nunggu kowe..
    C#          G#
titeni.. yen sampek rabi..
     A#m       D#              (G#)
dungoku mugo-mugo.. wo.. dadi dudo..

G#  D#         Fm        Cm
lo..ro ati wis tau tak lakoni..
     C#          G#
po lali.. pas ganti klambi
     A#m        D#
jare aku mbok rabi..

G#    D#          Fm            Cm
ngan..ti seprene aku seh nunggu kowe..
    C#          G#
titeni.. yen sampek rabi..
     A#m       D#               G#
dungoku mugo-mugo.. wo.. dadi dudo..

Chord Vita Alvia - Ganti Klambi (Remix Version)

Lihat Semua :