Kunci Gitar Vita Alvia - Gusti Niki Kulo



Capo di fret 5

(Intro) Am  Em  G  Am
        Am  G  F G Am

        Am
wis tak jajal nguatne..
      Em
nompo gudo cubane..
G                     Am E
 nganti kapan koyo ngene..

      Am
pinginku sesandingan..
     Em
karo wong sing tak sayang..
G                     Am
 selalu gagal mesti kelangan..

C                  G
 koyo kopi tanpo gulo..
Dm                 Am
 mesti wae kroso pahite
C                       G
 nggayuh seneng ra tahu biso..
   F        G       Am
mesti ono wae alangane..

(Chorus)
C                     G
 Gusti niki kulo mung sak dermo..
Dm                    Am
 nyuwun padange dalan katresnan..
C                  G
 ugi pinaring katentreman..
F        G         Am
 pados dalan jejodohan..

(Int.) Em  G  F  E

        Am
wis tak jajal nguatne..
      Em
nompo gudo cubane..
G                     Am
 nganti kapan koyo ngene..

      Am
pinginku sesandingan..
     Em
karo wong sing tak sayang..
G                     Am
 selalu gagal mesti kelangan..

C                  G
 koyo kopi tanpo gulo..
Dm                 Am
 mesti wae kroso pahite
C                       G
 nggayuh seneng ra tahu biso..
   F        G       Am
mesti ono wae alangane..

(Chorus)
C                     G
 Gusti niki kulo mung sak dermo..
Dm                    Am
 nyuwun padange dalan katresnan..
C                  G
 ugi pinaring katentreman..
F        G         Am
 pados dalan jejodohan..

C                     G
 Gusti niki kulo mung sak dermo..
Dm                    Am
 nyuwun padange dalan katresnan..
C                  G
 ugi pinaring katentreman..
F        G         Am
 pados dalan jejodohan..
F        G         Am
 pados dalan jejodohan..



Vita Alvia - Gusti Niki Kulo

(Intro) Dm  Am  C  Dm
        Dm  C  Bb C Dm

        Dm
wis tak jajal nguatne..
      Am
nompo gudo cubane..
C                     Dm  A
 nganti kapan koyo ngene..

      Dm
pinginku sesandingan..
     Am
karo wong sing tak sayang..
C                     Dm
 selalu gagal mesti kelangan..

F                  C
 koyo kopi tanpo gulo..
Gm                 Dm
 mesti wae kroso pahite
F                       C
 nggayuh seneng ra tahu biso..
   Bb       C       Dm
mesti ono wae alangane..

(Chorus)
F                     C
 Gusti niki kulo mung sak dermo..
Gm                    Dm
 nyuwun padange dalan katresnan..
F                  C
 ugi pinaring katentreman..
Bb       C         Dm
 pados dalan jejodohan..

(Int.) Am  C  Bb  A

        Dm
wis tak jajal nguatne..
      Am
nompo gudo cubane..
C                     Dm
 nganti kapan koyo ngene..

      Dm
pinginku sesandingan..
     Am
karo wong sing tak sayang..
C                     Dm
 selalu gagal mesti kelangan..

F                  C
 koyo kopi tanpo gulo..
Gm                 Dm
 mesti wae kroso pahite
F                       C
 nggayuh seneng ra tahu biso..
   Bb       C       Dm
mesti ono wae alangane..

(Chorus)
F                     C
 Gusti niki kulo mung sak dermo..
Gm                    Dm
 nyuwun padange dalan katresnan..
F                  C
 ugi pinaring katentreman..
Bb       C         Dm
 pados dalan jejodohan..

F                     C
 Gusti niki kulo mung sak dermo..
Gm                    Dm
 nyuwun padange dalan katresnan..
F                  C
 ugi pinaring katentreman..
Bb       C         Dm
 pados dalan jejodohan..
Bb       C         Dm
 pados dalan jejodohan..

Vita Alvia

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :