Kunci Gitar Vita Alvia - Kentang Siwur (Utang Nyaur)



        Am
kentang siwur
                     Em
yen duwe utang ndang nyaur
           F
ojo suwi suwi..
               C  G
mengko macak lali..

        Am
kentang siwur
                     Em
yen duwe utang ndang nyaur
              F
ojo lambat lambat..
                      C   G
ben ra ditagih ning akhirat..
         Am
karo malaikat..

(Intro) Am  Em  F  C G
        Am  Em  F  C G

  Am             G
jaman saiki akeh wong polah polah
     F                E
tampilane elegan tapi akeh tanggungan
  Am             G
jaman saiki akeh wong macak lali
       F
yen nembung utang sregep..
              E
wayahe nyaure seret..

         F
yen di tageh nesu..
         C
kadang malah nyatru..
         F
yen di tageh mlayu
                        G
kadang malah nylatu nylatu..

(Chorus)
        Am
kentang siwur
                     Em
yen duwe utang ndang nyaur
           F
ojo suwi suwi..
               C  G
mengko macak lali..

        Am
kentang siwur
                     Em
yen duwe utang ndang nyaur
              F
ojo lambat lambat..
                      C   G
ben ra ditagih ning akhirat..
         Am
karo malaikat..

(Int.) Am...

        Am...
kentang siwur..
        Am...
kentang siwur..

  Am             G
jaman saiki akeh wong polah polah
     F                E
tampilane elegan tapi akeh tanggungan
  Am             G
jaman saiki akeh wong macak lali
       F
yen nembung utang sregep..
              E
wayahe nyaure seret..

         F
yen di tageh nesu..
         C
kadang malah nyatru..
         F
yen di tageh mlayu
                        G
kadang malah nylatu nylatu..

(Chorus)
        Am
kentang siwur
                     Em
yen duwe utang ndang nyaur
           F
ojo suwi suwi..
               C  G
mengko macak lali..

        Am
kentang siwur
                     Em
yen duwe utang ndang nyaur
              F
ojo lambat lambat..
                      C   G
ben ra ditagih ning akhirat..

        Am
kentang siwur
                     Em
yen duwe utang ndang nyaur
           F
ojo suwi suwi..
               C  G
mengko macak lali..

        Am
kentang siwur
                     Em
yen duwe utang ndang nyaur
              F
ojo lambat lambat..
                      C   G
ben ra ditagih ning akhirat..
         Am
karo malaikat..

(Outro) Am...

        Am...
kentang siwur..
        Am...
kentang siwur..



Vita Alvia - Kentang Siwur (Utang Nyaur)

        Fm
kentang siwur
                     Cm
yen duwe utang ndang nyaur
           C#
ojo suwi suwi..
               G# D#
mengko macak lali..

        Fm
kentang siwur
                     Cm
yen duwe utang ndang nyaur
              C#
ojo lambat lambat..
                      G#  D#
ben ra ditagih ning akhirat..
         Fm
karo malaikat..

(Intro) Fm  Cm  C#  G# D#
        Fm  Cm  C#  G# D#

  Fm             D#
jaman saiki akeh wong polah polah
     C#               C
tampilane elegan tapi akeh tanggungan
  Fm             D#
jaman saiki akeh wong macak lali
       C#
yen nembung utang sregep..
              C
wayahe nyaure seret..

         C#
yen di tageh nesu..
         G#
kadang malah nyatru..
         C#
yen di tageh mlayu
                        D#
kadang malah nylatu nylatu..

(Chorus)
        Fm
kentang siwur
                     Cm
yen duwe utang ndang nyaur
           C#
ojo suwi suwi..
               G# D#
mengko macak lali..

        Fm
kentang siwur
                     Cm
yen duwe utang ndang nyaur
              C#
ojo lambat lambat..
                      G#  D#
ben ra ditagih ning akhirat..
         Fm
karo malaikat..

(Int.) Fm...

        Fm...
kentang siwur..
        Fm...
kentang siwur..

  Fm             D#
jaman saiki akeh wong polah polah
     C#               C
tampilane elegan tapi akeh tanggungan
  Fm             D#
jaman saiki akeh wong macak lali
       C#
yen nembung utang sregep..
              C
wayahe nyaure seret..

         C#
yen di tageh nesu..
         G#
kadang malah nyatru..
         C#
yen di tageh mlayu
                        D#
kadang malah nylatu nylatu..

(Chorus)
        Fm
kentang siwur
                     Cm
yen duwe utang ndang nyaur
           C#
ojo suwi suwi..
               G# D#
mengko macak lali..

        Fm
kentang siwur
                     Cm
yen duwe utang ndang nyaur
              C#
ojo lambat lambat..
                      G#  D#
ben ra ditagih ning akhirat..

        Fm
kentang siwur
                     Cm
yen duwe utang ndang nyaur
           C#
ojo suwi suwi..
               G# D#
mengko macak lali..

        Fm
kentang siwur
                     Cm
yen duwe utang ndang nyaur
              C#
ojo lambat lambat..
                      G#  D#
ben ra ditagih ning akhirat..
         Fm
karo malaikat..

(Outro) Fm...

        Fm...
kentang siwur..
        Fm...
kentang siwur..
Lihat Semua :

Vita Alvia

Chord Kunci Gitar lainnya: