Kunci Gitar Topik Sudirman - Rapopo



Capo di fret 2

(Intro) C D G  Em D
        C D G..
        C D G  Em D
        C D G..

G          Em        Am  D
tangi turu nyawang HPku..
G         Em             Am D
ora eneng chat.. sing mlebu..
     Bm       Em
HPku koyo kuburan..
     Bm          Em
ora eneng perhatian..
     Am    D
mesakke tenan..

(Chorus)
G     Em            Am         D
orapopo.. tak trima trimake atiku..
-C         Bm        Em  E
 tak lerem le..rem dewe..
          Am         D
pancen ngene iki dalane..

G    Em        Am         D
orapopo.. aku ijek iso mlaku..
 -C       Bm       Em
sanadyan ati..ku tatu..
-E     Am
 ijek iso ngguyu..
     D          (C)
karo kanca-kancaku..

(Intro) C D G  Em D
        C D G..
        C D G  Em D
        C D G..

G                     Em
aku lagi ngerti.. rasane kelangan..
    Am
rasane kelaran..
          D
wong sing tak tresnani..

G
kowe sing ngajari..
       Em
tresno lan loro ati..
      Am
yen kasu..nyatan..
        D
tak.. seindah harapan..

C     Cm        Bm        E
 aku iso opo saiki.. ning kene..
 Am
isone mung nyelehke
                    D
awak kenangan lan harapan..

(Chorus)
G     Em            Am         D
orapopo.. tak trima trimake atiku..
-C         Bm        Em  E
 tak lerem le..rem dewe..
          Am         D
pancen ngene iki dalane..

G    Em        Am         D
orapopo.. aku ijek iso mlaku..
 -C       Bm       Em
sanadyan ati..ku tatu..
-E     Am
 ijek iso ngguyu..
     D          (G)
karo kanca-kancaku..

(Int.) G Em Am D -C
       Bm E Am Bm C D..

(Chorus)
G     Em            Am         D
orapopo.. tak trima trimake atiku..
-C         Bm        Em  E
 tak lerem le..rem dewe..
          Am         D
pancen ngene iki dalane..

G    Em        Am         D
orapopo.. aku ijek iso mlaku..
 -C       Bm       Em
sanadyan ati..ku tatu..
-E     Am
 ijek iso ngguyu..
     D          G  Em
karo kanca-kancaku..
      Am
ijek iso ngguyu..
     D          G
karo kanca-kancaku..



Topik Sudirman - Rapopo

(Intro) D E A  F#m E
        D E A..
        D E A  F#m E
        D E A..

A          F#m       Bm  E
tangi turu nyawang HPku..
A         F#m            Bm E
ora eneng chat.. sing mlebu..
     C#m      F#m
HPku koyo kuburan..
     C#m         F#m
ora eneng perhatian..
     Bm    E
mesakke tenan..

(Chorus)
A     F#m           Bm         E
orapopo.. tak trima trimake atiku..
-D         C#m       F#m F#
 tak lerem le..rem dewe..
          Bm         E
pancen ngene iki dalane..

A    F#m       Bm         E
orapopo.. aku ijek iso mlaku..
 -D       C#m      F#m
sanadyan ati..ku tatu..
-F#    Bm
 ijek iso ngguyu..
     E          (D)
karo kanca-kancaku..

(Intro) D E A  F#m E
        D E A..
        D E A  F#m E
        D E A..

A                     F#m
aku lagi ngerti.. rasane kelangan..
    Bm
rasane kelaran..
          E
wong sing tak tresnani..

A
kowe sing ngajari..
       F#m
tresno lan loro ati..
      Bm
yen kasu..nyatan..
        E
tak.. seindah harapan..

D     Dm        C#m       F#
 aku iso opo saiki.. ning kene..
 Bm
isone mung nyelehke
                    E
awak kenangan lan harapan..

(Chorus)
A     F#m           Bm         E
orapopo.. tak trima trimake atiku..
-D         C#m       F#m F#
 tak lerem le..rem dewe..
          Bm         E
pancen ngene iki dalane..

A    F#m       Bm         E
orapopo.. aku ijek iso mlaku..
 -D       C#m      F#m
sanadyan ati..ku tatu..
-F#    Bm
 ijek iso ngguyu..
     E          (A)
karo kanca-kancaku..

(Int.) A F#m Bm E -D
       C#m F# Bm C#m D E..

(Chorus)
A     F#m           Bm         E
orapopo.. tak trima trimake atiku..
-D         C#m       F#m F#
 tak lerem le..rem dewe..
          Bm         E
pancen ngene iki dalane..

A    F#m       Bm         E
orapopo.. aku ijek iso mlaku..
 -D       C#m      F#m
sanadyan ati..ku tatu..
-F#    Bm
 ijek iso ngguyu..
     E          A  F#m
karo kanca-kancaku..
      Bm
ijek iso ngguyu..
     E          A
karo kanca-kancaku..

Topik Sudirman

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :